020 290 4867 24 uur per dag

Uitvaartbegeleiding Amsterdam

Uitvaartbegeleiding Amsterdam voor een liefdevol afscheid

Een overlijden laat zich niet plannen. Daarom is Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam dag en nacht voor u bereikbaar. Nadat u ons heeft gebeld gaat onze uitvaarverzorging in Amsterdam zo snel mogelijk op pad om uw dierbare te verzorgen. Als u dat wilt, kunt u daarbij helpen. Op een tijdstip dat voor u gunstig is, komt onze uitvaartbegeleider persoonlijk bij u thuis. Al uw vragen worden beantwoord en we regelen in dit eerste gesprek al heel veel: van kist tot rouwkaart, van locatie tot crematie of begrafenis.

In de loop van de week tussen overlijden en uitvaart heeft onze uitvaartbegeleiding in Amsterdam veelvuldig contact met u. Over de rouwkaart, het draaiboek, de muziek. We regelen alle formaliteiten voor u en ontlasten u daar waar u dat wilt. Wilt u veel zelf doen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Kosten voor uitvaartbegeleiding in Amsterdam

Een van de eerste vragen die u gesteld worden zal zijn: wilt u een crematie in Amsterdam, of een begrafenis in Amsterdam? De kosten van een uitvaart hangen daarmee samen. Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam vindt het belangrijk dat u zo snel mogelijk weet welk prijskaartje er hangt aan de uitvaart die u wenst. Bij een uitvaartbegeleiding in Amsterdam die volledig plaatsvindt in het crematorium is het vrij simpel. Daarvoor hebben wij pakketten ontwikkeld.

Voor begrafenissen is het minder eenvoudig. Dit komt doordat elke begraafplaats andere prijzen hanteert voor algemene graven, particuliere graven, speciale ‘goed gelegen’ plaatsen en zo meer. Om u toch al zoveel mogelijk inzicht te geven hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld. Hierin treft u  alle producten en diensten aan die u vrijwel altijd nodig heeft. Een voorbeeld per begraafplaats dat we hebben toegevoegd geeft u nog meer gevoel bij de kosten.

Een uitvaart voor elk budget
Onyx Uitvaart heeft voor u een aantal pakketten samengesteld met vaste tarieven voor een uitvaart in Amsterdam.

Uitvaartbegeleiding in Amsterdam: hulp bij andere wensen

Mogelijk heeft u ideeën voor de uitvaart die u niet terugvindt in onze pakketten. Onze uitvaartbegeleiding in Amsterdam denkt graag met u mee. Kan voor u nagaan of op een bepaalde locatie een uitvaartdienst mag worden gehouden. Wat de kosten daarvan zijn. Zoekt voor u de oldtimer-rouwauto die past bij de persoonlijke interesse van uw dierbare. Of regelt een live-muzikant. Natuurlijk maken we binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met onze uitvaartverzorger in Amsterdam kennismaken en bij leven al een plan opstellen en de uitvaart regelen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een uitvaartbegeleiding in Amsterdam

Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaartbegeleiding in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaartbegeleiding in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaartbegeleiding is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Uitvaartbegeleiding in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

Een uitvaart voor elk budget

Onyx Uitvaart heeft voor u een aantal pakketten samengesteld met vaste tarieven voor een uitvaart in Amsterdam.

Bekijk de tarieven

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9,4

Lees hier alle ervaringen.