Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam | Ervaringen Uitvaart

Ervaringen

Onyx Uitvaart vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,4
55 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

Marije

03-12-2018
10,0

Ervaring:
Wij kunnen onze ervaring met Onyx met de volgende kernwoorden omschrijven: hartelijk, respectvol, meelevend en meedenkend.

Aanbeveling: ja

Sanne

21-11-2018
10,0

Ervaring:
Arianne van Dorth heeft ons gewéldig geholpen
En goed advies gegeven
Ik kan niet anders zeggen dan dat het erg mooi was met de hulp van jullie

Aanbeveling: ja

20-11-2018
8,0

Ervaring:
Erg fijn geholpen

Aanbeveling: ja

vonne

20-11-2018
10,0

Ervaring:
heel fijn respectvol en het gevoel gevend dat het samen is.
Aandacht en zorg heerlijk. een dikke knuffel

Aanbeveling: ja

Marjoleine

18-11-2018
10,0

Ervaring:
Ik heb nu 3 keer een hele goede ervaring met Arianne van Dorth (Onyx Uitvaart). Luistert zeer goed naar onze wensen, denkt mee, geeft goed adviezen, is warm en invoelend. Kortom binnen een verdrietige tijd, een hele goede steun. die er mede voor gezorgd heeft dat we tot 3 keer toe een hele warme en persoonlijke uitvaart hebben kunnen regelen.

Aanbeveling: ja

Jeanettr

08-11-2018
8,0

Ervaring:
Fijn alles besproken. Altijd telefonisch bereikbaar. Fouten worden direct opgelost. Heel nette uitvaart. Goede nazorg.

Aanbeveling: ja

Elly

07-11-2018
9,0

Ervaring:
Hele prettige ervaring met Onyx uitvaartzorg.
Arianne die meedenkt, een gevoel geeft alsof ze je al jaren kent. Top!
Ik zal zeker Onyx uitvaart aanbevelen.
Dank voor alles!

Elly

Aanbeveling: ja

A.

29-10-2018
10,0

Ervaring:
De uitvaart moest vanuit Spanje worden geregeld. De medewerker van Onyx heeft dat heel betrokken, deskundig, snel en vriendelijk gedaan.

Aanbeveling: ja

Adri

24-10-2018
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

09-10-2018
8,0

Ervaring:
Het gehele proces van de uitvaart is op een zorgvolle maar tevens professionele manier uitgevoerd. Onze dank.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl