085 016002824 uur per dag

Ervaringen

Onyx Uitvaart vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,5
28 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

Evgenia

15-04-2018
10,0

Ervaring:
Droevig , vol liefde en pijn, heel mooie ceremonie en afscheid van het leven van mijn dierbare man Jan Willem Frederik Kossen. Ik voelde me volledig gesteund door Onyx Uitvaartzorg. Mijn dankbaarheid aan de medewerkers daarvan.

Aanbeveling: ja

Mark

26-03-2018
8,0

Ervaring:
Naast een zeer professionele benadering, hebben we de persoonlijke touch van Arianne als heel prettig ervaren ondanks de intens trieste tijden!

Aanbeveling: ja

Didde

26-03-2018
10,0

Ervaring:
Arianne koppelt op een uitstekende wijze deskundigheid en voortgang aan persoonlijke belangstelling en veel invoelingsvermogen. Van begin af aan is er het gevoel dat er naar je wensen geluisterd wordt en dat de uitvaart goed geregeld zal zijn.

Aanbeveling: ja

Pieter

07-03-2018
8,0

Ervaring:
Onyx uitvaart heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen met het regelen van de uitvaart van onze vader. Arianne kon goed meedenken en was erg flexibel in deze korte tijd.

Aanbeveling: ja

Geert

07-03-2018
10,0

Ervaring:
Ik weet niet iets op te noemen wat niet goed en niet waardig was . Perfect geregeld. Chapeau.

Aanbeveling: ja

06-02-2018
9,0

Ervaring:
Wij wilden als familie graag de regie houden, zeker over de uitvaartdienst. Arianne heeft ons hierin uitstekend ondersteund. Toch geen tien, omdat er altijd iets te verbeteren moet overblijven. Maar dus wel onze van harte gemeende complimenten voor haar.

Aanbeveling: ja

Klaske

29-01-2018
10,0

Ervaring:
Uitstekende begeleiding door Arianne.
Vraagt alles nog eens extra na en zorgt voor alles zwart op wit, Zelfs week na de uitvaart opnieuw contact of er nog vragen zijn. Wordt ook rekening gehouden met onnodige kosten en de persoonlijke benadering doet een mens goed. Bedankt voor jullie goede zorg.

Aanbeveling: ja

Fred

23-01-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Henk

12-01-2018
10,0

Ervaring:
Gewoon alles heel goed geregeld. Prettig contact, heb redelijk vaak wat gevraagd en gebeld maar het is altijd oké Ook als je het al eerder had gevraagd. Fijn ook dat ze na de uitvaart nog bellen of je nog vragen hebt.

Aanbeveling: ja

John

06-12-2017
9,0

Ervaring:
Arianne is betrokken, meelevend en deskundig.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl