Ervaringen van anderen met Uitvaartondernemer Amsterdam

Hieronder ziet u de ervaringen van anderen met Uitvaartondernemer Amsterdam. We stellen het erg op prijs als u uw ervaring wilt plaatsen. Natuurlijk zijn we blij met goede recensies. Maar de minder goede zijn zeker zo waardevol. Daaruit kunnen we leren hoe we het nog beter kunnen doen!


4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 98 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Voorspoedig verlopen crematie

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Ik zag erg op tegen de crematie van mijn echtgenoot. Maar door de deskundige begeleiding van Arianne van Dorth is alles gladjes verlopen.

Zij denk mee en niets is te veel. Ook neemt ze tussendoor contact op of ze nog iets kan doen.

Zeer aan te bevelen!

Nancy

Arianne stemt goed af en heeft de juiste aandacht gehad voor onze wensen

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij waren blij met de persoonlijke en professionele manier van werken van Arianne. Zij heeft ons goed ondersteund en geïnformeerd. Ook organisatorisch veel geregeld voor ons, waardoor wij, de kinderen en ik, ons konden richten op het afscheid en de mensen om ons heen.

Dank Arianne.

Heleen

Goede samenwerking en zeer persoonlijk

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Hele fijne persoonlijke samenwerking. Meedenkend over het regelen van de begrafenis en goede nazorg.

Henk Kool

Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Onze ervaring met Onyx Uitvaart is prima, alles wat besproken werd komt keurig terug in de uitvaart van rouwkaart tot koffiekamer toe. Goed meedenkend !!!

Hans

Het was een professionele ervaring

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Prettig, accuraat, meedenkend, ik zou zeker deze organisatie kiezen wanneer ik er weer een nodig heb. Je krijgt wat ze beloven

Maria

Arianne voelt als die prettige collega, die je door een lastig traject heen loodst.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Als enige dochter van mijn moeder, moest ik de uitvaart in mijn eentje regelen. Mijn puberdochters en partner waren er wel enorm bij betrokken, maar een uitvaart regelen is gewoon hard werken. (Als je dat wilt…) Een productie draaien. Arianne is warm en praktisch ingesteld, perfect voor elke productie, maar zeker voor een uitvaart.

Er ging uiteindelijk iets mis met een deel van de rouwkaart ‘mailing’. Omdat er ergens tussen de drukker en de ontwerper instructies over het hoofd gezien waren. Daardoor viel er een ‘batch’ te vroeg op de mat. Ik flipte, omdat ik geen zin had in teveel condoleance-contact voor de uitvaart. Maar uiteindelijk was dat eigenlijk niet zo erg.

Die eerste week na het overlijden van mijn moeder was, al met al, veel minder zwaar dan ik had verwacht, en ik ben blij dat Arianne er was om ervoor. te zorgen dat we er een heel mooi, passend afscheid van hebben kunnen maken.

Janneke

Alles was goed naar wens gereregeld met veel begrip en een vertrouwd gevoel.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Alles was binnen ons budget tot de puntjes geregeld. Het was gelijk vanaf het eerste telefoon gesprek duidelijk en helder.

De hele ervaring is namens de hele familie waardig en liefdevol verlopen.

Danny

Goed geregeld en respectvol

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

De communicatie is prettig en laagdrempelig. De locatie komt professioneel over en is goed verzorgd. Maar is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

Het papierwerk was snel geregeld en de medewerkers zijn vriendelijk.

Er is goed geluisterd naar onze wensen.

Dat maakte het afscheid nemen als familie prettig en konden wij het goed afsluiten.

Neljus

goed

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Mooie uitvaart

Erica

warm en daadkrachtig

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij zijn zeer te spreken over de combinatie van warmte en daadkracht vanuit Onyx, die ons er op een uitstekende manier heeft bijgestaan, om, ook in een tijd met extra corona regels, te komen tot een mooie en respectvolle uitvaart van mijn moeder.

Taco Boomkens

Geweldig.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne bedankt voor het meedenken en je hulp in een voor ons zeer moeilijke tijd. Een mooie uitvaart precies volgen onze wensen.

Dwight

Met zorg en geheel naar de wens van de overledene uitgevoerd, waarvoor dank.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Erik

De steun die je verlangt en nodig hebt om een mooi afscheid mogelijk te maken.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Professioneel maar bovenal empatisch.

Marc

Heel persoonlijk

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze man, vader, opa. En zijn heel goed begeleid door Arianne.

Jantien

Laagdrempelig, persoonlijk, goed bereikbaar

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne luistert goed naar de naasten van de overledene, geeft helder overzicht van de keuzemogelijkheden, staat open voor bijzondere wensen en helpt die te realiseren. Met vragen kun je altijd terecht en ze reageert snel.

Marjolijn

Zoals we het wilde is het gegaan en Arianne heeft ons daarin goed begeleid.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Veel contact, voelde ons echt gehoord, en denkt mee, neemt veel uit handen.

Jacqueline

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

De serviceverlening is uitstekend en dan is er ook aandacht voor het financiële aspect. Er wordt niet overal geld uit geslagen, een eigenschap in deze branche, die ik te vaak ben tegengekomen.

De behandeling was deskundig, hulp bij digitale problemen, inleving in de situatie. Niets dan lof.

Alja

Zeer betrokken, hulpvaardig, meedenkend

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

In deze bizarre Corona tijd wist Arianne een waardig afscheid te organiseren. De manier waarop ze meedenkt is zeer prettig en daardoor voor ons een enorme steun in een zeer verdrietige tijd.

MY

Alles liep op de rolletjes waarvan je hoopt dat ze er zijn en geolied functioneren.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Het contact met Onyx Uitvaartzorg (Arianne van Dorth) was vanaf het eerste moment optimaal. Alle vragen en kwesties werden vlot en betrokken behandeld, ook als het soms ingewikkeld was. Zelf ‘s avonds en in het weekend werd er vanuit Onyx initiatief genomen om een lopend vraagstuk tot een bevredigend einde te brengen. Hulde!

R. H, (Reinder) van der Heide

Warm

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Simone was erg betrokken bij ons verdriet

Vond het fijn dat ze ons bij voornaam noemde dat maakte

Dat het niet zakelijk aan voelden

Alles is zo gegaan zoals ik me voorstelden

Ook het opbaren was zo mooi mijn man lag er zo mooi bij

Dat ik elke dag nog even bij hem ben gaan zitten,tot voor de crematie

Wil u bedrijf hartelijk danken henny,rick en marijn

Mevrouw Bosman v.d.Veer

Een warme rots in de branding

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

zeer betrokken, veel steun, perfect geregeld

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

ze heeft geregeld dat het ongedwongen kon in een grand cafe, zeer fijne benadering , voelde direct vertrouwd aan. ik kijk met een tevreden en voldaan gevoel terug over hoe ze het geregeld heeft.

Herman

Persoonlijk, goed contact en goed beteikbaar

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Is sowieso Roerige tijd. Begeleider was rustig, persoonlijk, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Alex

Onyx en Simone

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Tijdens de uitvaart van mijn moeder zijn wij bijgestaan door Simone Cohen. Haar meedenken, professionaliteit, hartelijkheid en geduld heeft er voor gezorgd dat ik mijn moeder met een goed gevoel naar haar laatste rustplaats heb gebracht.

Ook al onze aanwezigen waren allemaal vol lof over de professionele organisatie van Simone en geen van ons heeft dit eerder zo meegemaakt

Onyx en Simone heel hartelijk dank.

Beppie

Rustgevend

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Heel tevreden. Mooie vriendelijke benadering. Goede afstemming

met elkaar.

Ingrid

Prettige begeleiding

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

De wijze waarop alles wordt geregeld is echt fijn, zeker aangezien het geheel toch al een nare en verdrietig moment is, is de wijze waarop we behandeld worden echt heel erg fijn.

Top!

Sandra

Alles was tot in de puntjes geregeld.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

In een moeilijke periode is het fijn als mensen zijn die weten wat ze doen.

Marcel

Professioneel, persoonlijk, goed bereikbaar, transparant

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Simone heeft ons geweldig bijgestaan. Het was persoonlijk, warm en alles was bespreekbaar. Daar waar nodig goed meegedacht. Hierdoor is de uitvaart voor ons een prachtig en onvergetelijk afscheid geworden. Nogmaals BEDANKT !

Sonja

Alles goed geregeld, zakelijk maar ook met gevoel.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij zijn zeer tevreden over hoe Ariane alles tot in de puntjes goed heeft geregeld. Snel, efficient, altijd bereikbaar en tijd voor een luisterend oor. Daarbij is zij een fijn mens die goed begrijpt hoe ze met mensen om moet gaan die net een heel belangrijk iemand in hun leven zijn verloren.

Marina Hertroys

Perfect! Een hele fijne samenwerking met Arianne.

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Een zeer prettige samenwerking. Goed advies. Denkt mee in mogelijkheden. Goede, fijne en professionele begeleiding.

Marja Dobbelaar

Top!

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Geweldige begeleiding,en oog voor alle persoonlijke wensen!

Cora

Een hele fijne samenwerking met Arianne!!!

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne is een heel fijn mens! Ze luisterde aandachtig en was daarna kordaat om wensen in praktijk te brengen. Korte lijnen, makkelijk afspreken, niets te veel.

Jessica

Vriendelijk en klantgericht

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Een persoonlijke, vriendelijke en deskundige begeleiding, met als enig, heel klein, minpuntje dat er, door drukte, een paar keer niet terug gebeld is.

Verder was de zorg met aandacht en advies goed geregeld.

Coco

Persoonlijke heldere benadering

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Persoonlijke benadering, eerlijk advies en duidelijk.

Rashida

Zorgvuldig, zorgzaam en nemen veel werk uit handen

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij hadden een grote uitvaart met meer dan 200 mensen.

Onyx, i.c. Mevrouw van Dorth, is uitstekend in staat een dergelijke uitvaart te managen. Afspraken worden op tijd en kordaat nagekomen. In de voorbereiding worden de mogelijkheden van de uitvaart besproken en geoffreerd.

Tevens getuigt de gehele zorgzame aanpak van zorgvuldigheid en begrip voor de behoeften van de nabestaanden. We hebben daardoor een prachtige uitvaart van mijn vrouw, moeder en oma gekregen.

We zijn heel blij ons toevertrouwd te hebben aan mevrouw van Dorth.

Frans Bus

Ontzettend aardige mensen, meelevend en meegaand!!

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

De begeleiding is prima, mensen zijn ontzettend aardig, meelevend en meegaand en dit bij elkaar maakt het regelen van alles zoveel minder moeilijk. Dit heb je gewoon echt nodig!

Jacqueline

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Het regelen van een uitvaart gebeurt vaak onder hectische en vooral emotionele omstandigheden. Arianne van Dorth heeft ons hierbij met grote deskundigheid geholpen. Zij nam de tijd voor ons en bracht rust in de hectiek door structuur aan te brengen in de vele zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Het resultaat was een mooie en waardige uitvaart voor mijn moeder. Je kunt het maar één keer doen en dan moet het dus goed zijn.

Hein

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

We zijn erg tevreden, alles naar wens.

Ruime keuze uit mogelijkeden en de kosten niet onnodig hoog.

Paul en Els

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Vriendelijk en zeerpersoonlijk.

Bert

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

We hebben ontzettend veel sereniteit en aandacht voor onze gevoelens ervaren, tijdens alle contacten. Het voelde fijn en veilig.

Dank!!!

Josiane

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij zijn door Arianne van Dorth op een zeer professionele, plezierige en persoonlijke manier geholpen.

Zij heeft een prettige manier van communiceren waarbij openheid en begrip voorop staat.

Alles was zeer goed geregeld zonder geheel conform de wensen.

Edwin

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Als je iemand zoekt die op de juiste momenten professioneel, zakelijk of juist heel persoonlijk met je meedenkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Echt ontzettend fijn wanneer je door een moeilijke periode gaat, je bent namelijk geen nummer, geen klant maar een persoon die afscheid moet nemen van een dierbare. De juiste begeleiding en aandacht voor alle wensen en daar een totaalpakket van weten te maken, is echt een vak apart. En als alles op zijn plekje is gevallen, kan je terug kijken op een mooi en waardig afscheid. Dit helpt ook enorm bij de verwerking en ook een telefoontje na de uitvaart geeft een goed gevoel.

Talitha

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Mijn vader had geen uitvaartverzekering. Ik koos voor een uitvaart in onze buurt op internet. Na drie telefoontjes met verschillende uitvaartbedrijven kreeg ik Onyx aan de lijn en dat klikte meteen. We werden goed begeleid in geïnformeerd over de keuzes die gemaakt moesten worden. Het resultaat was een hele prettige samenwerking en een mooie uitvaart.

Ellen

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij kunnen onze ervaring met Onyx met de volgende kernwoorden omschrijven: hartelijk, respectvol, meelevend en meedenkend.

Marije

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne van Dorth heeft ons gewéldig geholpen

En goed advies gegeven

Ik kan niet anders zeggen dan dat het erg mooi was met de hulp van jullie

Sanne

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Erg fijn geholpen

Anoniem

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

heel fijn respectvol en het gevoel gevend dat het samen is.

Aandacht en zorg heerlijk. een dikke knuffel

vonne

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Ik heb nu 3 keer een hele goede ervaring met Arianne van Dorth (Onyx Uitvaart). Luistert zeer goed naar onze wensen, denkt mee, geeft goed adviezen, is warm en invoelend. Kortom binnen een verdrietige tijd, een hele goede steun. die er mede voor gezorgd heeft dat we tot 3 keer toe een hele warme en persoonlijke uitvaart hebben kunnen regelen.

Marjoleine

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Fijn alles besproken. Altijd telefonisch bereikbaar. Fouten worden direct opgelost. Heel nette uitvaart. Goede nazorg.

Jeannettr

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Hele prettige ervaring met Onyx uitvaartzorg.

Arianne die meedenkt, een gevoel geeft alsof ze je al jaren kent. Top!

Ik zal zeker Onyx uitvaart aanbevelen.

Dank voor alles!

Elly

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

De uitvaart moest vanuit Spanje worden geregeld. De medewerker van Onyx heeft dat heel betrokken, deskundig, snel en vriendelijk gedaan.

A.

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Adri

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Het gehele proces van de uitvaart is op een zorgvolle maar tevens professionele manier uitgevoerd. Onze dank.

Anoniem

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

In deze moeilijke tijd is het fijn dat er mensen zijn zoals bij Onyx wauw wat geweldig. Ik ben overrompeld door de persoonlijke aandacht, deskundigheid en prachtige uitvaart. Zo blij dat jullie bestaan heel veel respect en dankbaarheid namens mij. Mvg Barbra

Barbra

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij hebben een heel prettige ervaring met onyx uitvaart.

Alles super goed .

Top

Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Je hebt alles zo goed en gestroomlijnd geregeld, waardoor het voor ons minder zwaar en moeilijk was van alles te organiseren omtrent het afscheid en de crematieplechtigheid. Mama was heel mooi opgebaard en dat maakte het afscheid nemen van haar wat makkelijker. Dank voor je suggestie voor het crematorium toen alles vol zat wat wij op het oog hadden. Het is een fijne locatie om deze plechtigheid met familie en vrienden te delen, wij hebben het als bijzonder ervaren. Alles verliep heel goed.

Jannie

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Jos

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

heel goed lopende crematie, goede reacties gekregen. gekozen voor de zeer duidelijke info op de website. je weet precies van te voren alles.

Kees

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

Bedankt voor alles G. K.

G.

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Prettig en professioneel.

Marlene

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

k heb de uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Goed meedenkend en alles keurig verzorgd.

Gonnie

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Er moest een hoop geregeld worden omdat mijn vader gerepatrieerd moest worden vanuit het buitenland, waar hij was overleden.

Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen en wat er allemaal nodig was.

Maar vanaf het allereerste telefoongesprek werden wij gerustgesteld en voelden we dat het goed zou komen.

De medewerkers van Onyx zijn zeer kundig, betrokken en gaven duidelijke uitleg bij iedere stap.

De grootste verrassing was dat we achteraf nog geld terugkregen omdat het vliegticket goedkoper uit viel dan verwacht…

Kortom, alleen maar lof voor Onyx Uitvaart!

Jantien

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Prettige ondersteuning door Arianne en correcte en snelle reakties op al onze vragen. Beveel Onyx Uitvaartzorg van harte aan !

Simone

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Het afscheid van een mensenleven gaat meestal gepaard met grote emoties en veel verdriet. In zo’n tijd wil je mensen om je heen die aan één woord genoeg hebben om te weten wat je wilt. Bij Onyx was dat zo. Geruisloos wordt alles perfect voor je geregeld tot in de kleinste details. Het klinkt gek maar de begrafenis was een klein feestje. Ik kan Onyx aanbevelen: persoonlijk, liefdevol, praktisch en down to earth. En dat laatste is hun specialiteit.

Saskia

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Professioneel en respectvol.

Marcel

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

de rekening kwam koud op ons over om voor de plechtigheid te moeten betalen.

het zou netter zijn om dat bij de bespreking te vermelden.

het gezicht van de overledenen was bijzonder knap toonbaar gemaakt. (zijn daar zeer tevreden over.)

Anoniem

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Onyx uitvaartverzorging levert , in droevige omstandigheden, diverse prettige, to-the-point diensten.

Is een kleinschalige organisatie met persoonlijk aandacht tegen een schappelijk tarief

Hubert

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Onyx uitvaart perfecte uitvaartzorg. De complimenten aan mevrouw Arrianne die ons van begin tot eind heeft geholpen. Haar tijd heeft genomen en ons begeleid heeft, dagelijkse begeleiding, telefonisch/mail verkeer altijd optijd gereageerd. De stappen samen door nomen en heel veel informatie aan ons gegeven. En veel tips .Ik raad een ieder Onyx uitvaartzorg aan.

Onyx krijgt van mij 10+

Vriendelijke groet,

S.Rozenblad

S. Rozenblad

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Prima erg fijn er word geluisterd naar je wensen en veel info helemaal prima

Peter

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Deze is erg goed. Als wij met vragen zaten werden die direct beantwoord. Arianne was altijd bereikbaar en reageerde altijd en heel snel.

Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Droevig , vol liefde en pijn, heel mooie ceremonie en afscheid van het leven van mijn dierbare man Jan Willem Frederik Kossen. Ik voelde me volledig gesteund door Onyx Uitvaartzorg. Mijn dankbaarheid aan de medewerkers daarvan.

Evgenia

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Naast een zeer professionele benadering, hebben we de persoonlijke touch van Arianne als heel prettig ervaren ondanks de intens trieste tijden!

Mark

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne koppelt op een uitstekende wijze deskundigheid en voortgang aan persoonlijke belangstelling en veel invoelingsvermogen. Van begin af aan is er het gevoel dat er naar je wensen geluisterd wordt en dat de uitvaart goed geregeld zal zijn.

Didde

Flexibel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Onyx uitvaart heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen met het regelen van de uitvaart van onze vader. Arianne kon goed meedenken en was erg flexibel in deze korte tijd.

Pieter

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Ik weet niet iets op te noemen wat niet goed en niet waardig was . Perfect geregeld. Chapeau.

Geert

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Wij wilden als familie graag de regie houden, zeker over de uitvaartdienst. Arianne heeft ons hierin uitstekend ondersteund. Toch geen tien, omdat er altijd iets te verbeteren moet overblijven. Maar dus wel onze van harte gemeende complimenten voor haar.

Anoniem

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Uitstekende begeleiding door Arianne.

Vraagt alles nog eens extra na en zorgt voor alles zwart op wit, Zelfs week na de uitvaart opnieuw contact of er nog vragen zijn. Wordt ook rekening gehouden met onnodige kosten en de persoonlijke benadering doet een mens goed. Bedankt voor jullie goede zorg.

Klaske

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Fred

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Gewoon alles heel goed geregeld. Prettig contact, heb redelijk vaak wat gevraagd en gebeld maar het is altijd oké Ook als je het al eerder had gevraagd. Fijn ook dat ze na de uitvaart nog bellen of je nog vragen hebt.

Henk

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Arianne is betrokken, meelevend en deskundig

John

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

De zaken rondom het overlijden en de uitvaart van mijn vader heeft Arianne van Dorth van Onyx op uitstekende wijze met en voor ons geregeld – steeds de regie houdend, maar niet dominant en met respect voor onze eigen inbreng en wensen.

Paul

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij zaten in een situatie waarbij mijn ex man gerepatrieerd moest worden van Frankrijk naar Nederland. Vanaf het begin tot het eind is Arianne heel erg betrokken en behulpzaam geweest en heeft alles op alles gezet om de begrafenis op de geplande dag door te kunnen laten gaan. In zo’n moeilijke periode kun je deze hulp en steun natuurlijk heel goed gebruiken.

Conny

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Helaas voor de tweede maal dit jaar gebruik moeten maken van de diensten van een uitvaartonderneming. Het zegt genoeg dat wij uieteraard ditmaal weer de hulp van Arianne hebben ingeroepen. Arianne is een uitermate plezierig persoon om naast je te hebben in zo’n verdrietige tijd. Ook de contacten met andere medewerkers waren meer dan goed te noemen. Een volgende keer komen wij beslist weer terug….maar liever voorlopig niet.

Xandra

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Netjes en to-the-point.

Er werd regelmatig nog even gebeld om te controleren of alles naar wens verliep.

Prima

Michel

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Wij kozen, gebaseerd op de mooie reviews, bewust voor Onyx Uitvaart. Al bij de eerste kennismaking met Marise was er een heel goed gevoel, en dat bleek terecht. Zij heeft ons op een geweldige betrokken, deskundige manier bijgestaan na het overlijden van onze vader. Van het kiezen van de locatie, de kaart & tekst, de invulling van de dienst: ze was er iedere stap bij. Op de achtergrond als we als kinderen samen iets overwogen, maar op het juiste moment met een, steeds weer passende, suggestie zodat wij verder konden. Marise was steeds beschikbaar, en dacht veelal een stap vooruit. Er was steeds transparantie over de kosten, en werd geen moment getracht ons een duurdere optie of extra’s aan te smeren. En door al het geregel heen steeds de warme belangstelling hoe het met ons ging. Op de dag vd uitvaart zelf was zij voor ons als familie en alle genodigden erg prettig aanwezig, en werden wij volledig ontzorgd. Het is een prachtig, passend afscheid geworden, en we zijn Marise, en Onyx, daar zeer erkentelijk voor,

Marion

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Keurig gedaan! Naar volle tevredenheid!

Nino

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Mijn zus heeft het ook persoonlijk tegen je gezegd, maar wij willen wij je zo nogmaals ontzettend hartelijk bedanken voor alle gesprekken, tijd, overleg en ondersteuning in alle voorbereidingen en op de dag zelf van de uitvaart. Wij zijn echt onder de indruk hoe waardevol en respectvol en perfect alles verlopen is.

Geweldig en wij zullen ons dat zeker altijd herinneren.

Ariël

Geweldig!

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Vul zelden tot nooit een beoordeling in, maar in dit geval neem ik graag even de moeite.

Mijn moeder was verzekerd bij Monuta, maar had daar geen goed gevoel bij. Kil en heel afstandelijk over de telefoon.

Wij hebben een geweldig gevoel overgehouden aan de hele uitvaart. Arianne was er altijd, maar zonder opdringerig te zijn.

Ook gewoon eerlijk in het advies en niet sturen op dure (onzinnige) producten.

Arianne,

Wij bellen je zeker weer als er binnen de familie een overlijden heeft plaatsgevonden!

Kees

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 19, 2022

Totaal geen spijt gehad om in zee te gaan met Onyx Uitvaartzorg.

Na een oriënterend geheel vrijblijvend gesprek met Arianne

bij mij thuis had ik al direct een goed gevoel.

De uiteindelijke uitvaart is voor ons naar volle tevredenheid geregeld.

Tineke

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Prettige manier qua omgang met de mensen en er werd niet gepusht om allerlei extra’s “te kopen.”

Boeketje aan eind van crematie werd zeer gewaardeerd.

Cor

Oog voor detail

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Met oog voor detail en een hulpvaardigheid die zo belangrijk is bij een overlijden,in die tijd leef je als nabestaande in een soort roes, het was heel fijn om met Onyx te werken!

Robbert

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Was voor mij de eerste keer dat ik zoiets moest regelen. Dankzij de goede begeleiding is de crematie gegaan zoals de familie het wilde.

Hanneke

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Harriët

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

fantastisch geregeld voor beide ouders

Leo

Een toppertje

Rated 5 out of 5
april 19, 2022

Ariane hebben we leren kennen als een deskundige uitvaartbegeleider. Ze was er als het moest en liet ons de ruimte als ze de indruk had dat het wel goed liep. Ze staat je ten dienste op die momenten dat je dat goed kunt gebruiken. Een toppertje.

Huub

Bijzonder plezierig

Rated 4 out of 5
maart 2, 2022

Het was voor het eerst dat ik een uitvaart moest regelen, en daarom erg prettig dat er van meet af aan een bijzonder plezierige relatie was met Ariane. Dit werd ook als zodanig ervaren door mijn ouders, er was feeling met beide generaties. Alle personen die door Onyx zijn ingeschakeld (drukker, mortuarium, lokatie) waren even aardig en deskundig. Verder werd er geadviseerd om vooral niet geld uit te geven aan zaken waar dat niet hoeft, het is denk ik erg makkelijk om zaken te verkopen aan mensen die verdrietig zijn en er niet helemaal bij, maar dat gebeurt beslist niet bij Onyx. Kortom, ik hoop niet snel weer aan te moeten kloppen, maabr mocht het zover zijn, zal ik zeker Onyx benaderen.

Xandra

Voorkomend en meelevend

Rated 5 out of 5
maart 2, 2022

Mijn moeder overleed laat op de avond en niettemin stond Arianne rond middernacht voor ons klaar en heeft ons buitengewoon en goed geholpen. Helder in haar uitleg en waar we het anders wilden, was er altijd een mooie mouw aan te passen. Ook tijdens de dienst zelf was ze uiterst voorkomend, meelevend en hield niettemin de regie op een goede, strakke en voor het publiek en de nabestaanden op een onzichtbare manier, in de hand. Ik gun het anderen dat Arianne hen ook kan helpen zoals ze dat bij mij en mijn dierbaren heeft gedaan.

Peter

Perfect, zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
maart 2, 2022

Arianne heeft ons bij het overlijden van onze mamma zeer liefdevol bijgestaan. Ze voelde goed aan wanneer we hulp of structuur nodig hadden of juist onze eigen ideeën wilden uitvoeren. Overleg achter de schermen met verzorgingstehuis, kerk en begraafplaats was zeer professioneel. Wij konden zo onze energie gebruiken voor het belangrijkste: een warm en waardig afscheid van onze 88-jarige moeder. Ook de kaarten waren prachtig en nog dezelfde dag gedrukt. De advertentie in de krant werd zorgvuldig gecheckt. Arianne doet haar werk met passie en weet precies de juiste snaar op het goede moment te raken. Dank voor alles!

Trees