Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam | Ervaringen Uitvaart

Ervaringen

Onyx Uitvaart vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,4
51 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

Marjoleine

18-11-2018
10,0

Ervaring:
Ik heb nu 3 keer een hele goede ervaring met Arianne van Dorth (Onyx Uitvaart). Luistert zeer goed naar onze wensen, denkt mee, geeft goed adviezen, is warm en invoelend. Kortom binnen een verdrietige tijd, een hele goede steun. die er mede voor gezorgd heeft dat we tot 3 keer toe een hele warme en persoonlijke uitvaart hebben kunnen regelen.

Aanbeveling: ja

Jeanettr

08-11-2018
8,0

Ervaring:
Fijn alles besproken. Altijd telefonisch bereikbaar. Fouten worden direct opgelost. Heel nette uitvaart. Goede nazorg.

Aanbeveling: ja

Elly

07-11-2018
9,0

Ervaring:
Hele prettige ervaring met Onyx uitvaartzorg.
Arianne die meedenkt, een gevoel geeft alsof ze je al jaren kent. Top!
Ik zal zeker Onyx uitvaart aanbevelen.
Dank voor alles!

Elly

Aanbeveling: ja

A.

29-10-2018
10,0

Ervaring:
De uitvaart moest vanuit Spanje worden geregeld. De medewerker van Onyx heeft dat heel betrokken, deskundig, snel en vriendelijk gedaan.

Aanbeveling: ja

Adri

24-10-2018
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

09-10-2018
8,0

Ervaring:
Het gehele proces van de uitvaart is op een zorgvolle maar tevens professionele manier uitgevoerd. Onze dank.

Aanbeveling: ja

Barbra

05-10-2018
10,0

Ervaring:
In deze moeilijke tijd is het fijn dat er mensen zijn zoals bij Onyx wauw wat geweldig. Ik ben overrompeld door de persoonlijke aandacht, deskundigheid en prachtige uitvaart. Zo blij dat jullie bestaan heel veel respect en dankbaarheid namens mij. Mvg Barbra

Aanbeveling: ja

Jan

03-09-2018
9,0

Ervaring:
Wij hebben een heel prettige ervaring met onyx uitvaart.
Alles super goed .
Top

Aanbeveling: ja

Jannie

02-09-2018
10,0

Ervaring:
Je hebt alles zo goed en gestroomlijnd geregeld, waardoor het voor ons minder zwaar en moeilijk was van alles te organiseren omtrent het afscheid en de crematieplechtigheid. Mama was heel mooi opgebaard en dat maakte het afscheid nemen van haar wat makkelijker. Dank voor je suggestie voor het crematorium toen alles vol zat wat wij op het oog hadden. Het is een fijne locatie om deze plechtigheid met familie en vrienden te delen, wij hebben het als bijzonder ervaren. Alles verliep heel goed.

Aanbeveling: ja

Jos

26-08-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl