Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam | Ervaringen Uitvaart

Ervaringen

Onyx Uitvaart vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,5
36 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

Simone

09-07-2018
9,0

Ervaring:
Prettige ondersteuning door Arianne en correcte en snelle reakties op al onze vragen. Beveel Onyx Uitvaartzorg van harte aan !

Aanbeveling: ja

Saskia

04-06-2018
10,0

Ervaring:
Het afscheid van een mensenleven gaat meestal gepaard met grote emoties en veel verdriet. In zo’n tijd wil je mensen om je heen die aan één woord genoeg hebben om te weten wat je wilt. Bij Onyx was dat zo. Geruisloos wordt alles perfect voor je geregeld tot in de kleinste details. Het klinkt gek maar de begrafenis was een klein feestje. Ik kan Onyx aanbevelen: persoonlijk, liefdevol, praktisch en down to earth. En dat laatste is hun specialiteit.

Aanbeveling: ja

Marcel

31-05-2018
9,0

Ervaring:
Professioneel en respectvol.

Aanbeveling: ja

31-05-2018
8,0

Ervaring:
de rekening kwam koud op ons over om voor de plechtigheid te moeten betalen.
het zou netter zijn om dat bij de bespreking te vermelden.
het gezicht van de overledenen was bijzonder knap toonbaar gemaakt. (zijn daar zeer tevreden over.)

Aanbeveling: ja

Hubert

29-05-2018
9,0

Ervaring:
Onyx uitvaartverzorging levert , in droevige omstandigheden, diverse prettige, to-the-point diensten.
Is een kleinschalige organisatie met persoonlijk aandacht tegen een schappelijk tarief

Aanbeveling: ja

S

14-05-2018
10,0

Ervaring:
Onyx uitvaart perfecte uitvaartzorg. De complimenten aan mevrouw Arrianne die ons van begin tot eind heeft geholpen. Haar tijd heeft genomen en ons begeleid heeft, dagelijkse begeleiding, telefonisch/mail verkeer altijd optijd gereageerd. De stappen samen door nomen en heel veel informatie aan ons gegeven. En veel tips .Ik raad een ieder Onyx uitvaartzorg aan.

Onyx krijgt van mij 10+

Vriendelijke groet,
S.Rozenblad

Aanbeveling: ja

Peter

14-05-2018
10,0

Ervaring:
Prima erg fijn er word geluisterd naar je wensen en veel info helemaal prima

Aanbeveling: ja

Jan

13-05-2018
10,0

Ervaring:
Deze is erg goed. Als wij met vragen zaten werden die direct beantwoord. Arianne was altijd bereikbaar en reageerde altijd en heel snel.

Aanbeveling: ja

Evgenia

15-04-2018
10,0

Ervaring:
Droevig , vol liefde en pijn, heel mooie ceremonie en afscheid van het leven van mijn dierbare man Jan Willem Frederik Kossen. Ik voelde me volledig gesteund door Onyx Uitvaartzorg. Mijn dankbaarheid aan de medewerkers daarvan.

Aanbeveling: ja

Mark

26-03-2018
8,0

Ervaring:
Naast een zeer professionele benadering, hebben we de persoonlijke touch van Arianne als heel prettig ervaren ondanks de intens trieste tijden!

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl