085-0160028 24 uur per dag

Uitvaart regelen

Uitvaart regelen

U staat op het punt een uitvaart te regelen. Bij het voorbereiden daarvan  maakt u veel keuzes. Over begraven of cremeren, wel of niet een afscheidsdienst, een rouwkaart, het vervoer… Ik begeleid u graag in het maken van deze keuzes. Een uitvaart regelen is alles stap voor stap doornemen. In alle rust. Niet alles hoeft tegelijk.

  • Op de dag van overlijden bespreken we in ieder geval of en zo ja waar de opbaring zal plaatsvinden. Verder nemen we de tijd om te bekijken welke locatie bij uw dierbare past om de dienst en condoleance te houden. Er zijn zoveel mogelijkheden. En het is niet altijd nodig om direct een besluit te nemen.
  • Op de dag na het overlijden leggen we de locatie voor de dienst en de condoleance vast. Ook zorgen we dat er een drukproef van de rouwkaart komt en dat deze wordt verzonden.
  • In de dagen daarna bespreken we het draaiboek voor de dienst. Zoekt u de muziek uit en maakt u mogelijk een fotopresentatie. En natuurlijk is er, als u dat wilt, de mogelijkheid tot een of meerdere rouwbezoeken.
  • Op de dag voor de uitvaart spreken we alles nogmaals door. Zo zorgen we ervoor dat u uw aandacht op de dag van de uitvaart bij het afscheid kunt houden. Ik regel alles eromheen.
  • Een week na de uitvaart spreken we elkaar nogmaals. Dan komen er vaak andere vragen naar voren die ik kan beantwoorden, of laten beantwoorden.

Voor mij is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Een uitvaart regelen is maatwerk. Of u nu kiest voor een afscheid in besloten kring, een dienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub. Of u nu kiest voor een eenvoudige kist of meer luxe variant. Of u nu kiest voor geen of een eenvoudige condoleance of een aangeklede borrel. Bij een uitvaart gaat het immers om wie iemand was. En daarbij maken vooral de inhoud van de speeches en eventuele rituelen dat men zegt: dat paste precies bij de overledene.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam werkt met een aannametarief. Daarbij komen de kosten van de producten en diensten die worden afgenomen. Ik kan al vanaf € 2.125 een eenvoudige uitvaart voor u realiseren. De gemiddelde kosten liggen tussen de € 4.500 en € 8.000.

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3497 of neem contact op via het contactformulier.

Kennismaken

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten of Onyx Uitvaart bij u past en wat de kosten zijn? U kunt vrijblijvend een afspraak met mij maken. We nemen dan uw wensen door en ik maak een offerte voor u.

Meer informatie over het regelen van een uitvaart

Onder Voor overlijden vindt u informatie over zaken die u al bij leven kunt regelen.
Bij overlijden geeft u inzicht in wat te doen direct na het overlijden van een dierbare.
En onder Na de uitvaart treft u informatie aan over onder meer grafmonumenten en asbestemmingen.

Uitvaart regelen | Uitvaartondernemer Amsterdam

Direct een overlijden melden

Bel ons direct op:
085-0160028

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen