Wensenboekje | Onyx Uitvaartverzorging

Wensenboekje

Nadenken over uw uitvaartwensen en vervolgens uw uitvaart wensenlijst vastleggen. Dat kan in ons uitvaart-wensenboekje. U kunt het boekje eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier of door ons te bellen op 0850160028.

“Onyx heeft geregeld dat het ongedwongen kon in een grand café, zeer fijne benadering , voelde direct vertrouwd aan. ik kijk met een tevreden en voldaan gevoel terug over hoe ze het geregeld heeft.”

Herman

Wensenboekje Onyx Uitvaartverzorging

In ons uitvaart wensenboekje kunt u al uw wensen kwijt. Het boekje is overzichtelijk opgebouwd. Eerst vult u algemene contactgegevens in. Het boekje bestaat daarna uit twee delen: één met zakelijke gegevens voor de afhandeling van de uitvaart. En één met al uw wensen met betrekking tot de uitvaart.

Een wensenboekje, is dat wel nodig?

Een boekje waarin u uw wensen voor uw uitvaart kunt opschrijven. Is dat wel nodig? Ja. En een beetje nee. Ja, want het is voor nabestaanden heel fijn om te weten dat zij handelen zoals u dat had gewild.

En een beetje nee. Het regelen van een afscheid is het laatste wat dierbaren voor u kunnen doen. Nadenken over wat bij u past en daarvoor zorgdragen is het begin van de verwerking van uw overlijden. Als alles dan tot in detail vastligt, kan dat voelen als een keurslijf. Waarbij zij zelf geen inbreng meer hebben. Maar een web spinnen waar de contouren vastliggen, dat is zeker een goed idee!

Voorgesprek

Heeft u uw uitvaartwensen nog niet duidelijk? Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek om de mogelijkheden samen te bekijken en keuzes te maken. We maken dan ook een uitvaart offerte voor u. Neem gerust contact met ons op.

Alles op een rij? Vertel uw partner, of degene die te zijner tijd uw uitvaart gaat regelen, waar hij of zij het boekje en de offerte kan vinden!

Vraag gratis wensenboekje aan

Vul hieronder uw contactgegevens in en wij zullen het wensenboekje zo spoedig mogelijk opsturen.