020 290 4867 24 uur per dag

Inspiratie

Inspiratie voor uw uitvaart:

Buiten de gebaande paden denken

Elke uitvaart is uniek, maatwerk. Of u nu kiest voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium of op de begraafplaats, of kiest voor andere locaties. Want de inhoud van het afscheid zorgt grotendeels voor de persoonlijke noot. We denken altijd met u mee wat past bij de overledene en bij u en welke keuzes daarbij gemaakt kunnen worden. We denken, als u dat wenst, met u buiten de gebaande paden. Onze uitvaartbegeleiders kennen veel bijzondere afscheidslocaties, sprekers en musici in Amsterdam. En kennen de vele leveranciers van kisten, vervoermiddelen. Ter inspiratie voor uw uitvaart hebben wij wat verschillende mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Bent u zich nu aan het oriënteren? We denken graag met u mee in een gratis en vrijblijvend voorgesprek. Wilt u een indicatie van de kosten weten? Kijk dan bij onze voorbeelden van uitvaartkosten.

Vervoer

Iedereen kent de zwarte en grijze rouwauto, in verschillende modellen. Er zijn echter veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van rouwkoe Leentje, de kleurrijke rouwauto of een rondvaartboot? Ter inspiratie treft u een aantal foto’s aan.

Kisten

Kiest u voor een kist, een mand of een wade? Wat u ook kiest, er zijn vele mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier en denken graag met u mee. Op de foto’s treft u de meer bijzondere exemplaren aan om ideeën op te doen.

Locaties

Een andere locatie voor de afscheidsdienst dan de aula van het crematorium of de begraafplaats? In Amsterdam zijn er legio mogelijkheden. Van De Beurs van Berlage tot het Amsterdamse Bos. Van het West-Indisch Huis tot een theater.