085-0160028 24 uur per dag

9,4 uit 64 beoordelingen

Over ons

Over ons

9,4 uit 64 beoordelingen

Arianne van Dorth 

Als uitvaartondernemer in Amsterdam vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. In alle rust samen te bedenken welk afscheid bij uw dierbare past. Welke locatie daarbij past. U heeft de regie waar u die wilt hebben. Ik neem die over waar dat voor u goed voelt. Met zachte hand stuur ik daar waar dat nodig is. Zo creëren we samen een liefdevol afscheid. Traditioneel of met veel creativiteit. Voor mij is elke uitvaart uniek. Omdat elke persoon uniek is.

Dementievriendelijke uitvaart

Regelmatig is er bij een overlijden een nabestaande met dementie betrokken. Wanneer een nabij familielid van iemand met dementie overlijdt rijst de vraag: hoe gaan we hem of haar betrekken bij de uitvaart. Kan hij of zij wel mee? Beseft hij of zij wel wat er aan de hand is? Vaak lopen de meningen daarover binnen de familie uiteen, hoewel iedereen het beste voor heeft met de persoon in kwestie. Ik ben gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartverzorger. Door enkele aanpassingen te doen en met de nodige flexibiliteit is het vaak mogelijk om iemand met dementie afscheid te laten nemen en bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Ik help u daar graag bij.

Logo DVUV

Doodgewoon in de klas

Ik ben ambassadeur van Doodgewoon in de klas. Dat betekent dat ik aanvraag van een school een gastles geef over de dood. Natuurlijk hoop je dat een kind niet vroegtijdig in aanraking komt met de dood. Maar het is fijn dat, wanneer het wél gebeurt, het kind er al een keer iets over gehoord heeft. Kinderen zijn nieuwsgierig. En vinden de dood over het algemeen niet eng. Vaak kom ik in een klas als er een vader of moeder, een leerkracht of een leerling overleden is. Op verzoek van de school, of op verzoek van de familie. Mijn ervaring is dat het de betrokkenen enorm helpt dat een buitenstaander, die wel van de hoed en de rand weet, hen ondersteunt.

Over ons