Over ons: Uitvaartondernemer Amsterdam

Als uitvaartondernemer in Amsterdam vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. In alle rust samen te bedenken welk afscheid bij uw dierbare past. Welke locatie daarbij past. U heeft de regie waar u die wilt hebben. Ik neem die over waar dat voor u goed voelt. Met zachte hand stuur ik daar waar dat nodig is. Zo creëren we samen een liefdevol afscheid. Traditioneel of met veel creativiteit. Voor mij is elke uitvaart uniek. Omdat elke persoon uniek is.

Arianne helpt u graag bij uw uitvaart. Wilt u vrijblijvend contact of een overlijden melden?

Bel mij 085 0160028

Direct hulp nodig?

Bij Uitvaartondernemer Amsterdam heeft u altijd één vast aanspreekpunt.
We hebben allemaal jarenlange ervaring en kennen de omgeving en de mogelijkheden goed.

dementievriendelijke uitvaartzorg

Dementievriendelijke uitvaart

Regelmatig is er bij een overlijden een nabestaande met dementie betrokken. Wanneer een nabij familielid van iemand met dementie overlijdt rijst de vraag: hoe gaan we hem of haar betrekken bij de uitvaart. Kan hij of zij wel mee? Beseft hij of zij wel wat er aan de hand is? Vaak lopen de meningen daarover binnen de familie uiteen, hoewel iedereen het beste voor heeft met de persoon in kwestie. Ik ben gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartverzorger. Door enkele aanpassingen te doen en met de nodige flexibiliteit is het vaak mogelijk om iemand met dementie afscheid te laten nemen en bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Ik help u daar graag bij.

Dit betekent dat zij opgeleid is om een nabestaande met dementie, in samenwerking met de familie, op een verantwoorde en goede manier afscheid kan laten nemen van de overledene.

Doodgewoon in de klas, Onyx Uitvaart

Ambassadeur van ‘Doodgewoon’ in de klas

Ik ben ambassadeur van Doodgewoon in de klas. Dat betekent dat ik aanvraag van een school een gastles geef over de dood. Natuurlijk hoop je dat een kind niet vroegtijdig in aanraking komt met de dood. Maar het is fijn dat, wanneer het wél gebeurt, het kind er al een keer iets over gehoord heeft. Kinderen zijn nieuwsgierig. En vinden de dood over het algemeen niet eng. Vaak kom ik in een klas als er een vader of moeder, een leerkracht of een leerling overleden is. Op verzoek van de school, of op verzoek van de familie. Mijn ervaring is dat het de betrokkenen enorm helpt dat een buitenstaander, die wel van de hoed en de rand weet, hen ondersteunt.

Meander Netwerk

Arianne is aangesloten bij het Meander Netwerk. Dit is een netwerk van uitvaartondernemers die allen hun opleiding bij Meander hebben gevolgd. We bevelen elkaar aan in delen van het land waar we zelf niet werkzaam zijn.

Rgister uitvaartondernemer

Register uitvaartverzorger

Arianne van Dorth is register uitvaartverzorger. Het register waarborgt de kwaliteit van uitvaartverzorgers in Nederland. De uitvaarten moeten aan strenge eisen voldoen en de uitvaartverzorger moet permanente educatie volgen.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.