020 290 4867 24 uur per dag

Kosten

9,4 uit 64 beoordelingen

Kosten uitvaart

Kosten uitvaart

9,4 uit 64 beoordelingen

Kosten uitvaart hangen samen met wensen

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. U wilt het beste en mooiste voor uw dierbare. Maar u wilt niet achteraf verrast worden door het kostenplaatje. Daarom geef ik u altijd nog vóór we de locaties, kist en dergelijke vastleggen inzicht in de kosten van de uitvaart. Op dat moment kunnen we immers nog aanpassingen doen.

Ja maar, wat kost de uitvaart dan, hoor ik u denken? Dat is niet direct te zeggen. De kosten voor een uitvaart lopen namelijk erg uiteen. Deze hangen samen met de wensen die u heeft. Wilt u een crematie zonder afscheidsdienst? Of een afscheidsdienst in een kerk, met een begrafenis in een eigen graf en daarna een condoleance op een speciale locatie? Ik doe hoe dan ook altijd mijn uiterste best om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dat kan onder meer doordat ik weinig overheadkosten heb. En goed monitor welke leveranciers de beste prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Soms maak ik twee offertes voor u. Omdat, als we het nét even anders doen, de kosten lager uitvallen. Vaak is dat een mogelijkheid waar u zelf nog niet aan had gedacht. Zo kunt u weloverwogen een besluit nemen.

 

Wat kost een uitvaart?

Bij Onyx kunnen we al een zeer eenvoudige uitvaart regelen vanaf € 1.599. We hebben veel voorbeelden gemaakt voor u zodat u een indruk hebt van de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

U vindt de voorbeelden op kosten uitvaart en op onze locatiepagina’s van de verschillende crematoria en begraafplaatsen

Graag maak ik een offerte die precies is afgestemd op uw wensen. Neemt u gerust contact met mij op.

Bent u zich aan het oriënteren, dan kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij aanvragen. We bespreken dan wat uw wensen zijn en ik maak een verslag en begroting voor u.

Direct een overlijden melden

Bel ons direct op

085 019 3737

Met elke uitvaartverzekering welkom

Wist u dat u ook als u een uitvaartverzekering hebt zelf kunt kiezen welke uitvaartondernemer de uitvaart verzorgt? U bent dus niet verplicht het telefoonnummer te bellen dat boven de polis staat. Ik werk samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Is de uitvaartpolis toereikend voor uw wensen?

Vaak is een uitvaartpolis lang geleden afgesloten. Zijn de wensen –en de kosten- inmiddels veranderd. Ik kan, als u dit niet weet, voor u nagaan wat de uitkering zal zijn. We kunnen dat vergelijken met uw huidige wensen en de kosten daarvan. Zo kunt u anticiperen op de toekomst.

Soms ook is het niet bekend of er uitvaartverzekeringen zijn. In dat geval kunt u, of ik, als u hulp wenst, een aantal grote verzekeraars bellen om dit uit te zoeken. In ieder geval kunt u altijd na de uitvaart een verzoek bij het Verbond van Verzekeraars indienen om na te gaan of er uitvaartverzekeringen waren. Is dit het geval, dan wordt er alsnog uitgekeerd.

Zie ook onze blog 7 Vragen over een uitvaartverzekering