Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Begrafenis in Amsterdam

Een begrafenis in Amsterdam is duurder dan een crematie is de algemene stelling. Toch is dat niet altijd waar. Het hangt er maar net vanaf welke wensen u heeft. Kijk maar eens naar de voorbeelden van begrafenisvoorbeelden die we hebben gemaakt.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Begrafenis algemeen graf of particulier graf

Er zijn algemene graven en particuliere graven. Bij een algemeen graf komen meerdere personen die elkaar niet kennen bij elkaar te liggen. Een algemeen graf is een graf voor een tevoren vastgestelde periode (vaak 10 jaar). Daarna wordt het graf geruimd.

Bij een particulier graf kunt u meestal zelf het plekje op de begraafplaats uitkiezen. U bepaalt ook zelf of er nog anderen in het graf kunnen komen te liggen. Daarnaast kunt u ook de grafrechten na 10 jaar verlengen, zodat het niet geruimd wordt.

Kosten begrafenis Amsterdam

In Amsterdam geldt (prijspeil 2022), dat een begrafenis in een algemeen graf goedkoper kan zijn dan een crematie. Bij een particulier graf komen de kosten hoger uit dan bij een crematie. We kunnen voor u een offerte maken waarbij we de verschillen voor u uitrekenen. Belt of mailt u ons gerust.

Bij Uitvaartondernemer Amsterdam vinden we het belangrijk dat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Daarom kunt u bij ons een gratis en vrijblijvend voorgesprek aanvragen. We bespreken dan met u wat uw wensen zijn. En maken een offerte voor u.

Begraafplaatsen Amsterdam

Een begrafenis in Amsterdam kan op 7 verschillende begraafplaatsen plaatsvinden. Te weten Zorgvlied, De Nieuwe Ooster, Westgaarde, De Nieuwe Noorder, St. Barbara, Vredenhof en Buitenveldert. Elke begraafplaats heeft een eigen sfeer. De kosten verschillen per begraafplaats.

Overigens hoeft een afscheidsdienst niet plaats te vinden in de aula van de begraafplaats. Wilt u het afscheid houden op een andere locatie, of hebt u andere wensen? Kijkt u eens bij onze bijzondere afscheidslocaties.  Het is in deze gevallen minder makkelijk direct een prijs te noemen. Maar wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u graag met ons van gedachten wisselen over uw wensen, maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

TARIEVEN

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.