020 290 4867 24 uur per dag

Kosten uitvaart Amsterdam

Kosten uitvaart Amsterdam

De totale kosten van een uitvaart hangen af van de grootte van een uitvaart en wat uw wensen zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een budget uitvaart waarbij alleen de basisonderdelen worden geregeld. Denk aan een nette uitvaartkist, een akte van overlijden, het verzorgen en kleden van de overledene en de kosten van crematie. Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om een uitgebreide uitvaart te regelen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een condoleance-avond of een opbaring in een uitvaartcentrum, dan nemen uw kosten ook toe.

Mail onsBel ons 085-0160028

Opbouw kosten uitvaart Amsterdam

De kosten van een uitvaart worden bepaald door een aantal zaken. Als u kiest voor een exclusieve locatie in het centrum van Amsterdam, dan is dit meestal duurder dan gebruik van de aula in het crematorium of op de begraafplaats. Daarnaast spelen er ook andere factoren mee die de prijs van een uitvaart bepalen. Denk aan een exclusieve of standaard kist, de catering na de dienst, de wijze van opbaren en het aantal mensen dat aanwezig is op de uitvaart.

Kortom, een groot deel van de kosten komt voort  uit de keuzes die u maakt. Onyx Uitvaart geeft u altijd direct inzicht in de kosten van uw keuzes. Zo kunt u uw budget bewaken.

De kosten van een uitvaart worden vaak aan de hand van de onderstaande onderdelen opgebouwd:

 1. Voor de uitvaart
  Bij Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam kunt u altijd kosteloos een voorgesprek aanvragen. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam komt dan bij u langs. We bespreken uw wensen en berekenen wat de kosten van uw wensen zouden zijn. Mogelijke kosten die u voor een uitvaart maakt is de reservering van een graf.
 2. Tussen overlijden en uitvaart
  De meeste kosten worden gemaakt in de week tussen overlijden en uitvaart. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de kosten voor het verzorgen van de overledene. Dit omvat het verzorgen en kleden van de overledene en de kist. Daarnaast kiest u waar er opgebaard wordt: in het mortuarium, thuis, in het uitvaartcentrum of in een zogenaamde 24-uurskamer. Ook het vervoer en eventuele kosten van het ziekenhuismortuarium vallen hieronder. De kosten op de dag van de uitvaart lopen uiteen van de zaalverhuur, catering, muziek, rouwvervoer en kosten van het crematorium of de begraafplaats. Tot slot  zijn er de kosten voor de organisatie van de uitvaart door de uitvaartondernemer.
 1. Na de uitvaart
  Het gaat hier om de kosten voor bijvoorbeeld het grafmonument of de bestemming van de as.

Kosten uitvaart Amsterdam – Voorbeelden

Zoals hierboven beschreven hangen de kosten grotendeels af van de keuzes die u maakt. Om u op weg te helpen, heeft Onyx Uitvaartondernemer een aantal kostenvoorbeelden gemaakt van uiteenlopende uitvaarten. Wilt u offertes vergelijken? Zorg dan dat u geen appels met peren vergelijkt. Hoe? Dat leest u in onze tips voor het vergelijke van uitvaartoffertes.

Goedkope uitvaart in Amsterdam

Naast bovenstaande pakketten biedt Uitvaartondernemer Amsterdam enkele opties voor een goedkope uitvaart in Amsterdam. Hierbij maakt u de keuze om bijvoorbeeld geen afscheidsdienst of condoleance te organiseren. Of de crematie te laten plaatsvinden in een goedkoper crematorium in de regio.

Met elke uitvaartverzekering welkom

De kosten van een uitvaart kunnen worden betaald met een uitvaartverzekering. U hoeft geen gebruik te maken van de ondernemer die op de polis staat, maar kunt bij elke uitvaartondernemer terecht . Heeft u een uitvaartverzekering? Dan kunt u ervoor kiezen om het bedrag zelf te innen, of u vraagt Onyx Uitvaartondernemer om dit voor u te verzorgen. U bent welkom met elke uitvaartverzekering. Meer over uitvaartverzekeringen leest u in onze 7 meest gestelde vragen.

‘Ik weet niet iets op te noemen wat niet goed en niet waardig was . Perfect geregeld. Chapeau.’

– Geert

Waarom een uitvaart bij Uitvaartondernemer Amsterdam regelen?

Iedereen verdient een waardig afscheid. Bij Onyx Uitvaartondernemer staat uw wens voorop en u bent 24/7 welkom met uw vragen. Tijdens een telefonisch consult of een voorgesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en u een indicatie van de kosten geven.

Wat te doen bij overlijden?

 1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
 2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
  085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
 3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

 •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

 •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

 •  Met elke uitvaartverzekering welkom

 •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.