Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Goedkope uitvaart Amsterdam

Een complete uitvaart voor een lage prijs? Kies dan voor een goedkope uitvaart Amsterdam. Iedereen heeft recht op een mooie uitvaart vindt Uitvaartondernemer Amsterdam. Maar niet iedereen heeft de financiële middelen om een uitgebreid afscheid te bekostigen. Wanneer een naaste onverwacht komt te overlijden, moet u in een korte tijd veel lastige beslissingen nemen en de uitvaart regelen.

Wilt u uw dierbare een waardig en betaalbaar afscheid geven, zonder te besparen op kwaliteit? Kies dan voor een budgetuitvaart in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Een waardig afscheid

De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen volgens onderzoek rond 7.000 euro. Toch kan een waardig afscheid veel goedkoper zijn. Sommige onderdelen die uitvaartondernemers als noodzakelijk in de prijs doorberekenen zijn niet altijd nodig voor een  afscheid. Daarom heeft Onyx Uitvaart voorbeelden gemaakt waarin alleen die producten en diensten zijn opgenomen die echt noodzakelijk zijn voor dat type afscheid. Goedkoop is daarmee niet minder in kwaliteit, maar betalen voor dat wat u nodig heeft.

Professionele ondersteuning van Uitvaartondernemer Amsterdam

Onyx doet er alles aan om u zoveel mogelijk te ondersteunen. Dat betekent heldere communicatie, respect, eerlijke prijzen en veel persoonlijke aandacht. Alles om te zorgen dat uw dierbare een waardig afscheid en een betaalbare uitvaart kunt bieden.

Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam denkt met u mee, kent de uitvaartwereld en de mogelijkheden in uw regio goed.

Welkom met elke uitvaartverzekering

Misschien heeft u een uitvaartverzekering en dekt deze geheel of gedeeltelijk de kosten van uw uitvaart. Wat veel mensen niet weten: U hoeft niet het telefoonnummer te bellen dat op de polis staat. U kunt bij elke uitvaartondernemer terecht met uw uitvaartverzekering. En dat kan schelen in de kosten!

Ook voor een goedkope uitvaart Amsterdam bent u welkom met uw uitvaartverzekering. Wij kunnen deze, in overleg, voor u innen. Maar u kunt het ook zelf doen.

 

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.