020 290 4867 24 uur per dag

Goedkope uitvaart Amsterdam

Goedkope uitvaart Amsterdam

Iedereen heeft recht op een mooie uitvaart vindt Onyx. Maar niet iedereen heeft de financiële middelen om een uitgebreid afscheid te bekostigen. Wanneer een naaste onverwacht komt te overlijden, moet u in een korte tijd veel lastige beslissingen nemen en de uitvaart regelen. Een complete uitvaart voor een lage prijs? Kies dan voor een goedkope uitvaart van Onyx Uitvaart.

Wilt u uw dierbare een waardig en betaalbaar afscheid geven, zonder te besparen op kwaliteit? Kies dan uit een van de volgende pakketten voor een budgetuitvaart in Amsterdam:

Crematie zonder auladienst

Eenvoudig 1599 euro

 • Alle diensten voor de crematie
 • Crematie buiten aanwezigheid van nabestaanden
 • Rouwbezoek of thuisopbaring mogelijk

Lees verder

Eenvoudig Amsterdam 1899 euro

 • Alle diensten voor de crematie
 • Crematie buiten aanwezigheid van nabestaanden bij een crematorium in Amsterdam
 • Rouwbezoek of thuisopbaring mogelijk

Lees verder

Budget 2599 euro

 • Alle diensten voor de crematie
 • Nette uitvaartkist
 • Crematie in aanwezigheid van nabestaanden bij Crematorium Zorgvlied
 • Aanpassingen en uitbreidingen mogelijk

Lees verder

Crematie met auladienst

Reguliere pakkettenvanaf 2999 euro

 • Pakketten met gebruik van aula en koffiekamer

Lees verder

Begrafenis

Dienstverlening2295 euro

 • Producten en diensten die noodzakelijk zijn
 • Exclusief kosten begraafplaats

Lees verder

Een waardig afscheid

De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen volgens onderzoek rond 7.000 euro. Toch kan een waardig afscheid veel goedkoper zijn. Sommige onderdelen die uitvaartondernemers als noodzakelijk in de prijs doorberekenen zijn niet altijd nodig voor een  afscheid. Daarom heeft Onyx Uitvaart pakketten samengesteld waarin alleen die producten en diensten zijn opgenomen die echt noodzakelijk zijn voor dat type afscheid. Goedkoop is daarmee niet minder in kwaliteit, maar betalen voor dat wat u nodig heeft.

"Ik kan wel zeggen dat we zeer tevreden zijn. Alles is heel mooi verlopen zoals mijn moeder dat gewild zou hebben. In dat kader wil ik jou persoonlijk graag een groot compliment geven. Je bent allesbehalve de karakteristieke uitvaartverzorger (althans niet zoals dat bij de meeste mensen leeft). Ik vond de manier waarop je alles hebt geregeld en je jezelf hebt opgesteld echt heel fijn en verfrissend. Nogmaals veel dank daarvoor!"

Professionele ondersteuning van Onyx

Onyx doet er alles aan om u zoveel mogelijk te ondersteunen. Dat betekent heldere communicatie, respect, vaste lage prijzen en veel persoonlijke aandacht. Alles om te zorgen dat uw dierbare een waardig afscheid en een betaalbare uitvaart kunt bieden.

Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam denkt met u mee, kennen de uitvaartwereld en de mogelijkheden in uw regio goed.

Meer mogelijkheden

Op zoek naar een goedkope uitvaart, met extra mogelijkheden? In dat geval kiest u voor een crematie in Amsterdam die kort, maar compleet is. Liever langer de tijd? In ons reguliere pakket breiden we de aula- en koffiekamertijd uit en zijn er meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Kiest u voor het uitgebreide pakket, dan verzorgen wij het totaalplaatje van de uitvaart. Kijkt u voor een begrafenis in Amsterdam eens naar ons dienstenpakket. Wat uw wensen ook zijn, Onyx heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

Welkom met elke uitvaartverzekering

Misschien heeft u een uitvaartverzekering en dekt deze geheel of gedeeltelijk de kosten van uw uitvaart. Wat veel mensen niet weten: U hoeft niet het telefoonnummer te bellen dat op de polis staat. U kunt bij elke uitvaartondernemer terecht met uw uitvaartverzekering. En dat kan schelen in de kosten!

Ook voor een goedkope bent u welkom met uw uitvaartverzekering. Wij kunnen deze, in overleg, voor u innen. Maar u kunt het ook zelf doen.

Welkom met elke uitvaartverzekering

Misschien heeft u een uitvaartverzekering en dekt deze geheel of gedeeltelijk de kosten van uw uitvaart. Wat veel mensen niet weten: U hoeft niet het telefoonnummer te bellen dat op de polis staat. U kunt bij elke uitvaartondernemer terecht met uw uitvaartverzekering. En dat kan schelen in de kosten!

Ook voor een goedkope uitvaart Amsterdam bent u welkom met uw uitvaartverzekering. Wij kunnen deze, in overleg, voor u innen. Maar u kunt het ook zelf doen.

Wat te doen bij overlijden?

 1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
 2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
  085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
 3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

 •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

 •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

 •  Met elke uitvaartverzekering welkom

 •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.