Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Uitvaartbegeleider Amsterdam | Uitvaartondernemer Amsterdam

Uitvaartbegeleider Amsterdam

Elke Onyx uitvaartbegeleider in Amsterdam begeleidt uw uitvaart met zorg

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Amsterdam. Graag neemt onze uitvaartbegeleider in Amsterdam in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. Onze uitvaartbegeleider zal u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kent onze uitvaartbegeleider in Amsterdam niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaartbegeleider in Amsterdam

De Onyx Uitvaartbegeleider in Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Een uitvaartbegeleider in Amsterdam kan u voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium direct de prijzen geven. Wij hebben pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Amsterdam. Met, of juist zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium. De prijzen voor een uitvaart met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Amsterdam: De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde en Zorgvlied. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk kunt u de pakketten aanpassen, zodat het afscheid precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaartbegeleider in Amsterdam

Voor onze Onyx Uitvaartbegeleider in Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar onze uitvaartbegeleider in Amsterdam maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek met onze uitvaartbegeleider in Amsterdam.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een Onyx Uitvaartbegeleider in Amsterdam

Onze Onyx Uitvaartbegeleider in Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartbegeleider in Amsterdam, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. voor onze uitvaartbegeleider in Amsterdam is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart met de uitvaartbegeleider in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx uitvaartbegeleider in Amsterdam voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaart Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen