Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaartbegeleider Amsterdam

Het overlijden van een dierbare brengt veel emotie teweeg. Het regelen van een uitvaart in Amsterdam zorgt er enerzijds voor dat u voor het laatst iets moois kunt regelen voor de overledene. Anderzijds komt er veel werk bij kijken en hebt u waarschijnlijk veel vragen. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam komt op een voor u geschikt moment naar u toe om al uw wensen te bespreken. Alle aspecten die te maken hebben met de uitvaart komen aan bod. De uitvaartverzorger maakt ook direct afspraken met het crematorium of de begraafplaats.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Transparante prijzen voor een uitvaartbegeleider in Amsterdam

Uitvaartbegeleider in Amsterdam rekent bij u thuis op basis van uw wensen direct de kosten van de uitvaart in Amsterdam voor u uit. Voor een crematie in Amsterdam en voor een begrafenis in Amsterdam hebben wij prijsindicaties gemaakt. We verzorgen uitvaarten voor elk budget. De kosten van een uitvaart vindt u hier.

Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam helpt ook bij andere wensen

Uitvaartbegeleider in Amsterdam zorgt er graag voor dat de uitvaart precies past bij de wensen van de overledene en van u. Het kan zijn dat de voorbeelden op de kostenpagina niet aansluiten bij wat u wilt. Misschien wilt u de dienst laten plaatsvinden op een plek waar de overledene graag kwam. En vraagt u zich af of dat kan en wat de kosten daarvan zijn. Onze uitvaartbegeleiding in Amsterdam maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek met onze uitvaartbegeleider in Amsterdam.

HIER VINDT U INSPIRATIE

Zekerheden bij Uitvaartondernemer Amsterdam

Onze Uitvaartbegeleider in Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartbegeleider in Amsterdam, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. voor onze uitvaartbegeleider in Amsterdam is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx uitvaartbegeleider in Amsterdam voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.