Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Crematie in Amsterdam

66% van de Nederlanders kiest tegenwoordig voor een crematie. De meeste uitvaartdiensten vinden plaats in de aula van een crematorium, maar het is natuurlijk ook mogelijk voor een andere locatie te kiezen. Kijkt u hiervoor eens bij inspiratie.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Vier crematoria in Amsterdam

Amsterdam telt vier crematoria: De Nieuwe Ooster, Zorgvlied, De Nieuwe Noorder en Westgaarde. Elk crematorium heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden. Als u geen voorkeur heeft, kunnen wij u op basis van uw wensen adviseren wat het best bij u past.

Kosten crematie Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Toch is het niet makkelijk om een twee drie een antwoord te geven op de kosten. Deze hangen namelijk samen met uw wensen. Uitvaartondernemer kan voor u een zogenaamde budgetuitvaart verzorgen. Daarbij vindt er geen afscheidsdienst plaats. En is er een crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden. De kosten zijn daardoor veel lager dan bij een crematie met een afscheidsdienst. We hebben een heleboel voorbeelden van gemaakt. Zo heeft u een eerste indruk van de kosten van een crematie. Binnen 24 uur (en vaak binnen een uur) maken we een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis en vrijblijvend voorgesprek.

TARIEVEN

Met elke uitvaartverzekering welkom

U kunt zelf kiezen wie de uitvaart voor u verzorgt. Ook als u een uitvaartverzekering heeft. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Wij kunnen de polis voor u innen en verrekenen met de kosten van de uitvaart.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.