Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaart regelen in Amsterdam

Een overlijden brengt veel verdriet en emotie met zich mee. Juist op dat moment moet u ook de uitvaart regelen. Een uitvaart regelen doet u gelukkig maar enkele keren in uw leven. Maar dat betekent ook dat het niet altijd duidelijk is wat u moet doen. Wilt u meer inzicht in welke vragen de uitvaartondernemer aan u zult stellen, kijk dan eens bij uitvaart regelen.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Uitvaartondernemer Amsterdam:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)

Als u ons heeft gebeld om de uitvaart in Amsterdam te regelen, kunt u, tot het moment van het gesprek, vast nadenken over een aantal zaken dat aan de orde komt. Kiest u bijvoorbeeld voor een crematie in Amsterdam, of een begrafenis in Amsterdam? En aan welke locatie denkt u?

Er is veel mogelijk als u een uitvaart wilt regelen in Amsterdam. Wij nemen u stap voor stap mee in alle keuzes.

Uitvaart regelen in Amsterdam voor een heldere prijs

U wilt een uitvaart in Amsterdam regelen, maar direct weten wat de kosten van een uitvaart zijn. Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. We hebben daarom de tarieven voor veel voorkomende uitvaarten op onze site staan. We rekenen een aannametarief voor onze diensten. Daarbij komen de kosten voor producten of diensten. We kunnen een uitvaart regelen voor elk budget. Bekijk de kosten van een uitvaart.

Vooraf kennis maken

Er zijn zoveel verschillende keuzes dat het u wellicht duizelt. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een voorbespreking. We maken dan ook binnen 24 uur een offerte op basis van uw specifieke wensen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Zekerheden bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam

Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart regelen in Amsterdam
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Uitvaart regelen in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.