Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorger Amsterdam

U moet helaas een uitvaart regelen. Er komt veel op u af: Wilt u nog afscheid nemen van de overledene en zo ja hoe en waar? Wordt er gebruik gemaakt van een kist of een wade? Waar vindt de uitvaart plaats? Wordt het een crematie of een begrafenis? Onze uitvaartverzorger in Amsterdam helpt u hierbij.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Wat te doen bij overlijden?

Als uw dierbare is overleden, wacht u eerst tot de arts het overlijden heeft vastgesteld. Daarna belt u Onyx, 085-0160028. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam komt de uitvaart persoonlijk met u bespreken. Zodra de afspraak is gemaakt kunt u, als u dat wilt, alvast een aantal zaken voorbereiden. Het is niet noodzakelijk, maar als u dat wilt kunt u:

  • Zich oriënteren op de te maken keuzes. Een overzicht en meer informatie daarover vindt u onder uitvaart regelen.
  • Beschikt u over een computer, dan kunt u wellicht vast het intakeformulier invullen.
  • Wilt u rouwkaarten versturen, dan kunt u vast de adressen verzamelen. Onze uitvaartverzorger kan u een excelsheet toesturen waar u alle adressen in kunt vastleggen. De kaarten kunnen dan rechtstreeks via de drukker worden verzonden.
  • U kunt bekijken welke mogelijkheden Onyx biedt met betrekking tot de kosten van de uitvaart.

Onze uitvaartverzorger in Amsterdam zal tijdens het eerste gesprek veel onderwerpen met u bespreken. Vervolgens rekent de uitvaartverzorger uit wat de kosten van de uitvaart zullen zijn. Daarna leggen we ter plekke de datum en tijd voor de uitvaart vast.

Een en dezelfde uitvaartverzorger in Amsterdam

In de loop van de dagen begeleidt onze uitvaartverzorger u met het maken van de rouwkaart, het draaiboek, het uitzoeken van de muziek. Bovendien regelen wij alle formaliteiten. We zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. U heeft telkens contact met een en dezelfde uitvaartverzorger in Amsterdam. Dus ook op de dag van de uitvaart begeleidt deze de uitvaart. Enige tijd na de uitvaart is er nog contact, zodat u al uw vragen die met de afwikkeling van het overlijden te maken hebben kunt stellen.

Een uitvaart voor elk budget
Onyx Uitvaart verzorgt uitvaarten voor elk budget. We geven u graag inzicht in de tarieven. U wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de kosten van de meest voorkomende uitvaarten. Zowel voor een crematie als voor begrafenis in Amsterdam. U vindt de tarieven onder kosten van de uitvaart in Amsterdam. Natuurlijk is elk voorbeeld volledig aan uw wensen aan te passen.

Zekerheden bij een Uitvaartverzorger in Amsterdam

Onze Uitvaartverzorger in Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartverzorger in Amsterdam, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartverzorger is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. voor onze uitvaartverzorger in Amsterdam is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart met de uitvaartverzorger in Amsterdam bespreken

Het is altijd mogelijk vrijblijvend een voorbespreking met onze uitvaartverzorger in Amsterdam te hebben. Het kan immers fijn zijn om al het een en ander uitgezocht te hebben voor het overlijden en te weten of er een klik is met de uitvaarverzorger.

Uitvaartverzorger in Amsterdam voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.