Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Uitvaartverzorger in Amsterdam | Onyx voor elke begrafenis en crematie

Uitvaartverzorger Amsterdam

Elke Onyx uitvaartverzorger in Amsterdam begeleidt uw uitvaart met zorg

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Amsterdam. Graag neemt onze uitvaartverzorger in Amsterdam in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. Onze uitvaartverzorger zal u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kent onze uitvaartverzorger in Amsterdam niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen

De Onyx Uitvaartverzorger in Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Een uitvaartverzorger in Amsterdam kan u voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium direct de prijzen geven. Wij hebben meerdere pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Amsterdam. Met, of juist zonder gebruik van aula/koffiekamer. De prijzen voor een uitvaart met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Amsterdam: De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde en Zorgvlied. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk kunt u de pakketten aanpassen, waardoor de uitvaart in Amsterdam precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaartverzorger in Amsterdam

Voor onze Onyx Uitvaartverzorger in Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar onze uitvaartverzorger in Amsterdam maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek met onze uitvaartverzorger in Amsterdam.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een Onyx Uitvaartverzorger in Amsterdam

Onze Onyx Uitvaartverzorger in Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartverzorger in Amsterdam, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartverzorger is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. voor onze uitvaartverzorger in Amsterdam is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart met de uitvaartverzorger in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx Uitvaartverzorger in Amsterdam voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaart Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen