Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Uitvaartverzorging Amsterdam | Onyx UItvaart

Uitvaartverzorging Amsterdam 

Elke uitvaartverzorging in Amsterdam met zorg begeleid

Als het gaat om uitvaartverzorging zijn tegenwoordig veel wensen te realiseren. Zeker als het gaat om uitvaartverzorging in Amsterdam. Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam neemt alle tijd om uw wensen met u te bespreken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden. Maar er kan ook out of the box gedacht worden. We doen u veel voorstellen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u helpen bij de verzorging.  Kiest u voor een kist of een rieten mand of wade? We geven u veel keuze. We helpen u met het maken van een rouwkaart. U kunt daarbij kiezen voor een persoonlijke foto of afbeelding, of maakt een keuze uit de grote collectie. We helpen u met het draaiboek en de muziek. Kijken samen met u hoe we de dienst persoonlijk kunnen maken. Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam kent alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam. Daarnaast maken we gebruik van veel alternatieve locaties. 

Uitvaartverzorging voor een crematie in Amsterdam

Onyx vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Vindt de  uitvaartverzorging in Amsterdam volledig plaats in het crematorium? Dan is het eenvoudig om direct inzicht te geven. Wij hebben meerdere pakketten samengesteld. Met, of juist zonder gebruik van aula en koffiekamer in het crematorium. De prijzen voor een crematie – uitvaartverzorging in Amsterdam met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria. Dat zijn De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde en Zorgvlied. Kijk voor de volledige inhoud van de pakketten op de pagina tarieven.

Uitvaartverzorging voor een begrafenis in Amsterdam

Voor begrafenis-uitvaartverzorging in Amsterdam hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld, exclusief kosten begraafplaats. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt. U vindt deze op de pagina tarieven.

Pakketten en tarieven

In onze pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten aanpassen. Zo maakt u  de uitvaartverzorging in Amsterdam precies naar uw wens. Hebt u andere wensen? Dan maken we binnen 24 uur een offerte.

Bekijk de tarieven

Zekerheden bij Onyx

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaartverzorging in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd en dus vakkundig. Uw uitvaartbegeleider kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij uitvaartverzorging in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaartverzorging is voor ons maatwerk. Iedere persoon is immers uniek. Uw wensen staan voorop. Of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaartverzorging in Amsterdam bespreken

Gaat u of iemand die u dierbaar is binnenkort overlijden? Dan kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaartverzorging in Amsterdam uitwerken. U ontvangt daarna een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaartverzorging in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen