Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging in Amsterdam

Uitvaartverzorging in Amsterdam met persoonlijke aandacht en tegen een duidelijk tarief. Daar staat Uitvaartondernemer Amsterdam voor.

Direct nadat u ons heeft gebeld om het overlijden te melden, gaat Uitvaartverzorging Amsterdam voor u aan het werk.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Zo snel mogelijk zorgen wij dat uw dierbare wordt opgebaard waar u dat wenst: in ons dienstencentrum, bij u thuis of in een uitvaartcentrum. Bij de verzorging kunt u als u dat wilt helpen.

Vervolgens komt onze uitvaartverzorger de uitvaart persoonlijk met u bespreken. In dit gesprek komen alle keuzes die er gemaakt moeten worden aan bod. Wilt u zich hierop voorbereiden, kijkt u dan eens bij ons overzicht op de pagina uitvaart regelen.

Onze  uitvaartverzorger in Amsterdam is uw vaste contactpersoon gedurende de gehele periode tussen overlijden en uitvaart.

Uitvaartverzorging voor een crematie in Amsterdam

Kiest u voor een crematie in Amsterdam dan heeft u de keuze uit vier crematoria: De Nieuwe Noorder, De Nieuwe Ooster, Zorgvlied of Westgaarde. Heeft u nog geen keuze gemaakt? Overwegingen kunnen zijn de grootte van het gezelschap dat verwacht wordt bij het afscheid, of u mee wilt naar de ovenruimte, of de kist blijft staan of gaat dalen… Onze uitvaartverzorging in Amsterdam helpt u kiezen. Kijkt u voor meer informatie over cremeren ook eens op onze pagina crematie Amsterdam.

Onyx geeft u graag goed inzicht in de kosten van de uitvaart in Amsterdam. Natuurlijk is elk voorbeeld uit te breiden. Andere wensen? We maken snel een offerte voor u.

Uitvaartverzorging voor een begrafenis in Amsterdam

Bij een begrafenis in Amsterdam heeft u de keuze uit zeven begraafplaatsen.

Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt. U vindt deze op de pagina tarieven.

Uitvaartverzorging Amsterdam biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaartverzorging in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd en dus vakkundig. Uw uitvaartbegeleider kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij uitvaartverzorging in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaartverzorging is voor ons maatwerk. Iedere persoon is immers uniek. Uw wensen staan voorop. Of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaartverzorging in Amsterdam bespreken

Gaat u of iemand die u dierbaar is binnenkort overlijden? Dan kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaartverzorging in Amsterdam uitwerken. U ontvangt daarna een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaartverzorging in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.