020 290 4867 24 uur per dag

Uitvaartverzorger Amsterdam

Elke Onyx uitvaartverzorger in Amsterdam begeleidt uw uitvaart met zorg

Uitvaartverzorging in Amsterdam met persoonlijke aandacht en tegen een duidelijk tarief. Daar staat Onyx Uitvaartverzorging voor.

Direct nadat u ons heeft gebeld om het overlijden te melden, gaat Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam voor u aan het werk. Zo snel mogelijk zorgen wij dat uw dierbare wordt opgebaard waar u dat wenst: in ons dienstencentrum, bij u thuis of in een uitvaartcentrum. Bij de verzorging kunt u als u dat wilt helpen.

Vervolgens komt onze uitvaartverzorger de uitvaart persoonlijk met u bespreken. In dit gesprek komen alle keuzes die er gemaakt moeten worden aan bod. Wilt u zich hierop voorbereiden, kijkt u dan eens bij ons overzicht op de pagina uitvaart regelen.

Onze  uitvaartverzorger in Amsterdam is uw vaste contactpersoon gedurende de gehele periode tussen overlijden en uitvaart.

Uitvaartverzorging voor een crematie in Amsterdam

Kiest u voor een crematie in Amsterdam dan heeft u de keuze uit vier crematoria: De Nieuwe Noorder, De Nieuwe Ooster, Zorgvlied of Westgaarde. Heeft u nog geen keuze gemaakt? Overwegingen kunnen zijn de grootte van het gezelschap dat verwacht wordt bij het afscheid, of u mee wilt naar de ovenruimte, of de kist blijft staan of gaat dalen… Onze uitvaartverzorging in Amsterdam helpt u kiezen. Kijkt u voor meer informatie over cremeren ook eens op onze pagina crematie Amsterdam.

Onyx geeft u graag goed inzicht in de kosten van de uitvaart in Amsterdam. Natuurlijk is elk voorbeeld uit te breiden. Andere wensen? We maken snel een offerte voor u.

Uitvaartverzorging voor een begrafenis in Amsterdam

Bij een begrafenis in Amsterdam heeft u de keuze uit zeven begraafplaatsen.

Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt. U vindt deze op de pagina tarieven.

Zekerheden bij Onyx

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaartverzorging in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd en dus vakkundig. Uw uitvaartbegeleider kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij uitvaartverzorging in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaartverzorging is voor ons maatwerk. Iedere persoon is immers uniek. Uw wensen staan voorop. Of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaartverzorging in Amsterdam bespreken

Gaat u of iemand die u dierbaar is binnenkort overlijden? Dan kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaartverzorging in Amsterdam uitwerken. U ontvangt daarna een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaartverzorging in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartverzorging Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

Een uitvaart voor elk budget

Onyx Uitvaart heeft voor u een aantal pakketten samengesteld met vaste tarieven voor een uitvaart in Amsterdam.

Bekijk de tarieven

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9,4

Lees hier alle ervaringen.