Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Begrafenis Amsterdam | Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

Begrafenis Amsterdam

Elke begrafenis in Amsterdam met zorg begeleid

Steeds minder mensen kiezen in Amsterdam voor een begrafenis. Dit komt doordat een begrafenis over het algemeen duurder is dan een crematie. Maar wat kost een begrafenis dan? Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam geeft u prijsindicaties voor alle begraafplaatsen.

Transparante prijzen voor een begrafenis in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Toch is dat bij een begrafenis in Amsterdam niet zo eenvoudig. Simpelweg omdat de prijzen van de begraafplaatsen en de verschillende graven zeer uiteenlopen.  Om u zoveel mogelijk inzicht te geven, hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld waarin alle diensten en producten zijn opgenomen die u minimaal nodig hebt voor de begrafenis. Uiteraard is dit pakket uit te breiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de begrafenis in Amsterdam precies naar uw wens is.
Daarnaast hebben wij prijsindicaties gemaakt voor een begrafenis in Amsterdam op begraafplaats De Nieuwe Ooster, Buitenveldert, De Nieuwe Noorder, Zorgvlied, Westgaarde, Vredenhof en St. Barbara.  

Begrafenis in Amsterdam?


Begrafenis op maat in Amsterdam

Hebt u andere wensen voor de begrafenis in Amsterdam dan in het dienstverleningspakket en de prijsindicaties vermeld, dan maken we binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een begrafenis in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de begrafenis in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden bij uw begrafenis in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de begrafenis in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een begrafenis in Amsterdam verzorgen
  4. iedere begrafenis is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de begrafenis in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw begrafenis in Amsterdam uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.


Begrafenis in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam
Voor uw begrafenis in Amsterdam