Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Crematie in Amsterdam | Onyx verzorgt uw uitvaart in elk crematorium

Crematie Amsterdam 

Elke crematie in Amsterdam met zorg begeleid

63% van de Nederlanders kiest tegenwoordig voor een crematie. Bij een crematie in Amsterdam is dit percentage zelfs nog hoger. De meeste uitvaartdiensten vinden plaats in de aula van een crematorium, maar het is natuurlijk ook mogelijk voor een andere locatie te kiezen. 

Transparante prijzen voor een crematie in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij een crematie in Amsterdam die volledig plaatsvindt in het crematorium is het heel eenvoudig om direct inzicht te geven in de prijs. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematies. Met, of juist zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium. De prijzen met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Amsterdam: De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde en Zorgvlied. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt.. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten aanpassen, waardoor de uitvaart precies naar uw wens is.  

Bekijk de tarieven voor een crematie in Amsterdam

Crematie op maat

Hebt u andere wensen voor de crematie in Amsterdam dan in de pakketten vermeld, dan is het wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een crematie in Amsterdam verzorgen
  4. iedere crematie is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de crematie in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw crematie in Amsterdam uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Crematie in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen