Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Crematie in Amsterdam

66% van de Nederlanders kiest tegenwoordig voor een crematie. Bij een crematie in Amsterdam is dit percentage zelfs nog hoger. De meeste uitvaartdiensten vinden plaats in de aula van een crematorium, maar het is natuurlijk ook mogelijk voor een andere locatie te kiezen. In dat geval brengen we uw dierbare na het afscheid naar het crematorium.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Crematie in Amsterdam op vier locaties

Voor de crematie in Amsterdam kunt u kiezen uit vier crematoria. De Nieuwe NoorderDe Nieuwe OosterZorgvlied en Westgaarde. Wellicht heeft u al een voorkeur. Is dat niet het geval, dan kunnen specifieke wensen een rol spelen. Zo kunt u bij Zorgvlied en Westgaarde meelopen naar de ovenruimte. Bij Westgaarde kan de kist dalen. Bij De Nieuwe Ooster kan de kist juist omhoog worden geheven. De aularuimte van De Nieuwe Noorder is zeer licht door de glasconstructie. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam bespreekt alle mogelijkheden met u, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Amsterdam kent daarnaast vele bijzondere locaties die zich goed lenen voor een afscheid. We informeren u graag. Heeft u zelf een locatie op het oog en vraagt u zich af of hier een afscheidsbijeenkomst mag worden georganiseerd? Wij weten het of zoeken het voor u uit.

Asbestemming

De as blijft na de crematie minimaal een maand bij het crematorium. Dat is wettelijk verplicht. Het geeft u ook de mogelijkheid om te bedenken wat u zou willen. Wilt u de as mee naar huis nemen, verstrooien, bijzetten in een graf… Ook hier zijn er weer volop mogelijkheden. Wij hebben heel veel mogelijkheden voor u op papier beschikbaar zodat u deze op een rustig moment kunt verkennen.

Kosten uitvaart voor een crematie in Amsterdam

De kosten voor een crematie hangen samen met uw wensen. Wel waar, maar met die mededeling schiet u natuurlijk niets op. Om u toch een indruk te geven van de kosten hebben we een aantal voorbeelden gemaakt. Van een eenvoudige uitvaart zonder aanwezigheid van nabestaanden tot een uitvaart met veel aanwezigen op een bijzondere afscheidslocatie. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt.

Goedkope crematie Amsterdam

Het is mogelijk om een zogenaamde goedkope uitvaart in Amsterdam te realiseren. U kiest er dan bijvoorbeeld om geen auladienst te organiseren. De crematie kan helemaal zonder aanwezigheid van nabestaanden plaatsvinden. Ook kunt u bijvoorbeeld bij Crematorion Zorgvlied uw dierbare begeleiden naar de ovenruimte en daar kort afscheid nemen. En maakt het niet uit waar de crematie plaatsvindt? Dan kunt u er ook voor kiezen deze bij een goedkoper crematorium buiten Amsterdam te laten plaatsvinden.

Offerte op maat

Uitvaartondernemer Amsterdam maakt binnen 24 uur een offerte op basis van uw exacte wensen. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden

Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een crematie in Amsterdam verzorgen
  4. iedere crematie is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de crematie in Amsterdam bespreken

U regelt een crematie gelukkig maar een paar keer in uw leven. Maar daardoor heeft u vaak ook veel vragen. Gaat iemand die u dierbaar is binnenkort overlijden? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met ons. In deze voorbespreking leggen we de wensen met betrekking tot de crematie in Amsterdam vast. U ontvangt vervolgens een offerte van ons. Zo weet u exact waar u financieel aan toe bent.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.