020 290 4867 24 uur per dag

Budget uitvaart Amsterdam

Budget Uitvaart Amsterdam

Iedereen verdient een waardig afscheid. Uitvaartondernemer Amsterdam maakt het mogelijk met een budgetuitvaart in Amsterdam. We hebben daarvoor speciale pakketten gemaakt. Daarin zitten alle producten en diensten die u voor een budgetuitvaart in Amsterdam nodig heeft. Zo weet u exact wat u krijgt en betaalt. Er zijn geen verborgen kosten en uw wensen staan voorop. Daarnaast kunt u elk pakket uitbreiden met aanvullende wensen. U vindt op de kostenpagina ook veel andere voorbeelden van uitvaartkosten.

Wat is een budgetuitvaart?

Over het algemeen wordt onder een budgetuitvaart een uitvaart verstaan waarbij er geen auladienst plaatsvindt. En waarbij er een crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden plaatsvindt. Of een begrafenis waarbij we direct bij aankomst op de begraafplaats doorlopen naar het graf. Met, of zonder nabestaanden.

Eigenlijk is bij Uitvaartondernemer Amsterdam iedere uitvaart een budgetuitvaart. We letten namelijk altijd goed op de kosten. We werken met een aannametarief. Daar komen de kosten voor producten en diensten bij. Al bij het eerste gesprek berekenen we voor u wat uw wensen financieel gezien betekenen. Zo kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Offertes vergelijken

Wilt u een budgetuitvaart in Amsterdam en heeft u meerdere offertes aangevraagd? Zorg dan dat u geen appels met peren vergelijkt. In de ene offerte kan een totaal andere kist dan de andere zijn opgenomen. Of de aulatijd verschilt. Of het vervoer is anders. We hebben alle tips voor het vergelijken van offertes voor u op een rij gezet.

Bij Uitvaartondernemer Amsterdam is het altijd mogelijk om gratis en vrijblijvend een voorgesprek aan te vragen. We bespreken dan uw wensen, beantwoorden vragen en maken een offerte. Natuurlijk kunt u ook zonder gesprek een offerte aanvragen.

Mail onsBel ons 085-0160028

Budget uitvaart Amsterdam: welkom met elke uitvaartverzekering

U kunt bij Onyx met elke uitvaartverzekering terecht. U hoeft dus niet het telefoonnummer op de polis te bellen. En u heeft altijd de keuze om de polis zelf te innen of dit door ons te laten doen.

Voorgesprek voor een budgetuitvaart in Amsterdam

Of u nu een crematie in Amsterdam of een begrafenis in Amsterdam voorbereidt, onze uitvaartbegeleider denkt graag met u mee. U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen. We kunnen ook een afspraak met u maken voor een voorgesprek.

Budget uitvaart Amsterdam? Onyx Uitvaartondernemer helpt u graag! Tijdens een telefonisch consult of een voorgesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en u helpen met het kiezen van het juiste pakket.

Meer ervaringen lezen? Klik hier.

Mail onsBel ons 085-0160028

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
  3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.