Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Herdenkingspark Westgaarde

Herdenkingspark Westgaarde ligt in Osdorp en beschikt over een crematorium en een begraafplaats. Het gehele interieur is de laatste jaren vernieuwd en gemoderniseerd. Er zijn twee aula’s en een familieaula. 

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

In de Visscher familie-aula waar plechtigheden kunnen plaatsvinden tot 15 personen. De sfeer is huiselijk: Er is geen crematorium medewerker aanwezig. U en ik bedienen zelf de muziek en u schenkt zelf de koffie in. De Bredero aula is geschikt tot ongeveer 50 personen. De rode banken staan in een halve cirkel rond de kist. Tot slot de Vondelaula. Deze heeft 200 zitplaatsen. De prachtige begraafplaats is zowel bosrijk als parkachtig.

U kunt vrijblijvend een gesprek met mij aanvragen om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u mij bellen op 06 10555527. Of vul het contactformulier in.

TARIEVEN  WESTGAARDE

Sfeerimpressie

westgaarde kleine aula

De familie-aula

Westgaarde Ontvangsthal Herdenkingspark

De ontvangsthal

Westgaarde Vondelaula Herdenkingspark

Vondelaula

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.