Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

De Nieuwe Ooster

Crematorium en begraafplaats De Nieuwe Ooster ligt in de Watergraafsmeer. Het beschikt over een crematorium en een begraafplaats. Er zijn twee aula’s. De Jan Leupen aula is een Rijksmonument en heeft een art deco achtige stijl. 

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

De ‘kleine aula’ is ook een Rijksmonument. In 2015 is dit gebouw omgebouwd tot een aula voor maximaal 50 personen. De inrichting doet aan een kleine kapel en is modern. De Nieuwe Oosterbegraafplaats is in 1894 aangelegd. Het is de grootste begraafplaats in Nederland. Op het oude deel van de begraafplaats staan nog veel oorspronkelijke bomen en planten.

In de zomer is het ook mogelijk om een dienst buiten te houden.

U kunt bij Uitvaartondernemer Amsterdam een vrijblijvend gesprek aanvragen om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust. Zowel aan degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u mij bellen op 06 10555527. Of vul het contactformulier in.

Voor voorbeelden van de kosten kijkt u bij kosten uitvaart.

Sfeerimpressie

De Nieuwe Ooster
De kleine aula

De Nieuwe Ooster
De Jan Leupen aula

De Nieuwe Ooster
De oprijlaan van De Nieuwe Ooster

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.