Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Vredenhof

Begraafplaats Vredenhof ligt in stadsdeel Westerpark. Het is een historische begraafplaats uit 1896 met veel verschillende soorten bomen en planten, oude graven en karakteristieke bankjes. De ingang van de begraafplaats ligt aan de Haarlemmerweg. Er wordt alleen op dinsdag- en vrijdagochtend begraven op de begraafplaats. De begraafplaats biedt zowel algemene als particuliere graven.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Voor een dienst kunt u gebruik maken van de vroegere aula, die tegenwoordig Westervilla heet.

U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen met mij om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u mij bellen op 06 10555527. Of vul het contactformulier in.

Tarieven op begraafplaats Vredenhof

De kosten van de uitvaart hangen samen met uw keuzes. Kiest u voor een algemeen graf of een particulier graf? Een algemeen graf is een graf voor meerdere personen die elkaar niet kennen. Na tien jaar wordt het graf geruimd. Bij een particulier beslist u zelf wie er in het graf komen te liggen. En hoe lang het graf blijft bestaan. U vindt kostenvoorbeelden van veel voorkomende uitvaarten op onze voorbeeldenpagina.

Sfeerimpressie

Begraafplaats Vredenhof

Laantje op de begraafplaats

Begraafplaats Vredenhof

De aula van begraafplaats Vredenhof

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.