Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaartondernemer Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Amsterdam? Door het grote aanbod is het vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. U kunt echter wel op een aantal zaken letten om uw keuze makkelijker te maken. De keuze voor een uitvaartondernemer hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is dat uw wens voorop staat, er geen verborgen kosten zijn en dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam denkt graag met u mee over de wensen van u of uw dierbaren.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Wat doet de uitvaartondernemer

De uitvaartondernemer zal bij alle fases van de de crematie of begrafenis betrokken zijn. Dit houdt in dat u samen met de uitvaartondernemer de uitvaart gaat organiseren. Voor de uitvaart worden de volgende mogelijke punten besproken: waar wordt de overledene opgebaard, welk uitvaartcentrum komt het meest overeen met uw wensen, voor welke kist kiest u, kiest u voor een crematie of een begrafenis, komt er een rouwkaart, komt er een uitvaartdienst en wat gebeurt er tijdens en na de dienst?

Uw dierbare zal ook de laatste verzorging van de uitvaartondernemer krijgen. U kunt er ook voor kiezen om dit samen te doen.
U zult merken dat er bij het overlijden van uw dierbare veel geregeld moet worden. Naast alle vragen die hierboven al werden genoemd moet er voor een begrafenis of crematie bijvoorbeeld aangifte van overlijden worden gedaan bij de gemeente. Zonder deze aangifte kan de crematie of begrafenis niet plaatsvinden. De uitvaartondernemer regelt deze zaken voor u. Zo heeft u de tijd om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

De uitvaartbegeleiders van Uitvaartondernemer Amsterdam zullen u gedurende de hele uitvaart zoveel mogelijk ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Waarom kiezen voor Uitvaartondernemer Amsterdam?

In het geval dat uw dierbare komt te overlijden, wilt u natuurlijk zo veel mogelijk geholpen worden tijdens dit proces. Het is belangrijk om voor een uitvaartondernemer te kiezen waarbij uw wensen voorop staan en u de inbreng hebt om zelf te regelen wat u wilt regelen. En uit te besteden wat u niet wilt regelen.
Een waardig afscheid staat centraal. Maar natuurlijk wilt u wel vooraf weten wat de financiële consequenties daarvan zijn. We hebben de kosten van de meest voorkomende uitvaarten op een rij gezet.
Belangrijk om te weten is dat u elk voorbeeld kunt uitbreiden. En wilt u het compleet anders? Dan maken we een offerte op maat voor u. Binnen 24 uur.

De zes zekerheden van Uitvaartondernemer Amsterdam

  1. U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart
  2. Elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen
  4. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. U krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.