020 290 4867 24 uur per dag

Uitvaart Amsterdam

Elke uitvaart in Amsterdam met zorg begeleid

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Amsterdam. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaart in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Welke kosten de prijs van een uitvaart beïnvloeden leest u bij kosten uitvaart Amsterdam. Wij werken niet met vaste prijzen. Een vaste prijs is immers gebaseerd op een gemiddelde van verschillende locaties. Bij ons betaalt u een aannametarief voor onze diensten. Daar komen de kosten voor de afgenomen diensten en producten bij. Wel zo eerlijk, vinden wij.

Een uitvaart voor elk budget
We hebben één uitzondering gemaakt op de tarieven. Voor een budgetcrematie betaalt u een vast bedrag. Wij kiezen daarbij het crematorium in de Randstad.

Budget uitvaart in Amsterdam

Steeds vaker vragen nabestaanden om een budgetuitvaart in Amsterdam. Een budgetuitvaart is een uitvaart waarbij onderdelen als auladienst en condoleance worden weggelaten en de crematie bijvoorbeeld plaatsvindt in een crematorium in de regio dat goedkoper is dan in de eigen woonplaats. Bij Onyx Uitvaart kunt u ook kiezen voor een budgetuitvaart. De mogelijkheden en kosten leest u bij budgetuitvaart Amsterdam.

Persoonlijke uitvaart in Amsterdam

Voor Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Op zoek naar ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam?

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart in Amsterdam uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaart in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

Een uitvaart voor elk budget

Onyx Uitvaart heeft voor u een aantal pakketten samengesteld met vaste tarieven voor een uitvaart in Amsterdam.

Bekijk de tarieven

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9,4

Lees hier alle ervaringen.