Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Uitvaart in Amsterdam

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Amsterdam. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaart in Amsterdam

Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Welke kosten de prijs van een uitvaart beïnvloeden leest u bij kosten uitvaart Amsterdam. Wij werken niet met vaste prijzen. Een vaste prijs is immers gebaseerd op een gemiddelde van verschillende locaties. Bij ons betaalt u een aannametarief voor onze diensten. Daar komen de kosten voor de afgenomen diensten en producten bij. Wel zo eerlijk, vinden wij.

Steeds vaker vragen nabestaanden om een budgetuitvaart in Amsterdam. Een budgetuitvaart is een uitvaart waarbij onderdelen als auladienst en condoleance worden weggelaten en de crematie bijvoorbeeld plaatsvindt in een crematorium in de regio dat goedkoper is dan in de eigen woonplaats. Bij Uitvaartondernemer Amsterdam kunt u ook kiezen voor een budgetuitvaart.

Persoonlijke uitvaart in Amsterdam

Voor Uitvaartondernemer Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Op zoek naar ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Kijk eens op onze inspiratiepagina.

Zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam

Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart in Amsterdam uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaart in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Uitvaartondernemer Amsterdam
Een waardig afscheid voor iedereen

 

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.