020 290 4867 24 uur per dag

Kosten Begraafplaats Zorgvlied

Kosten Zorgvlied in Amsterdam

Begraafplaats en Crematorion Zorgvlied ligt op de grens van Amstelveen en Amsterdam. Sinds 2007 is de begraafplaats een Rijksmonument. Er liggen vele bekende Nederlanders begraven en er zijn prachtige monumenten te vinden. De verschillende uitbreidingen hebben gezorgd voor een mooie combinatie tussen de oude ‘Engelse’ landschapsstijl, als nieuwere vormen van aanleg. Foto’s van Begraafplaats Zorgvlied vindt u hier.

Bij Zorgvlied is het zowel mogelijk om gecremeerd als begraven te worden. Bij een crematie brengt u, net als bij een begrafenis, uw dierbare tot de laatste rustplaats. Vanuit de aula loopt de stoet naar het Crematorion. Daar is het indien u dat wenst ook mogelijk om bij de invoer in de oven aanwezig te zijn.

Bij begraven is er keuze uit een algemeen of particulier graf. Een algemeen gra normaal gesproken na 10 jaar geruimd. Bij Zorgvlied heeft u de keuze tot een eeuwige bijzetting, of crematie na 10 jaar.

Bij een particulier graf, ook wel familiegraf genoemd, bepaalt u zelf wie er in het graf komen te liggen. U kunt ook na de eerste termijn van 10 jaar zelf besluiten of het graf blijft bestaan of wordt geruimd.

Kosten uitvaart Zorgvlied

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat een uitvaart op Zorgvlied kost. We hebben enkele voorbeelden van veel voorkomende uitvaarten op een rij gezet. U vindt deze bij Kosten begraafplaats Zorgvlied

Het is heel goed mogelijk dat uw wensen hier niet bij staan. We maken graag een offerte voor u. Weet u nog niet precies wat u wilt? Of wilt u kennismaken? Dat kan bij Onyx Uitvaartverzorging gratis en vrijblijvend.

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
  3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.