020 290 4867 24 uur per dag

Kosten Begraafplaats Westgaarde

Begraven of cremeren bij Westgaarde in Amsterdam

Begraafplaats en crematorium Westgaarde ligt in Osdorp. Er zijn drie aula’s. In de Visscher familie-aula kunnen plechtigheden plaatsvinden tot 15 personen. De sfeer is huiselijk: samen met de uitvaartleider bedient u zelf de muziek en schenkt u zelf de koffie in. De Bredero aula is geschikt tot ongeveer 75 personen. U zit in een halve cirkel om de overledene heen. De Vondelaula heeft 200 zitplaatsen. Deze aula heeft enerzijds een jaren ’60 look & feel, en anderzijds door de recente renovatie een moderne uitstraling. De prachtige Begraafplaats Westgaarde is zowel bosrijk als parkachtig. Foto’s van Begraafplaats Westgaarde vindt u hier.

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat een uitvaart bij Westgaarde kost. Daarom hebben we enkele voorbeelden gemaakt. U vindt deze op Kosten uitvaart op Westgaarde

Vooraf uw wensen bespreken

Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de mogelijkheden zijn? Wilt u vooraf kennismaken? Dat kan bij Onyx Uitvaartverzorging gratis en vrijblijvend.

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
  3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.