Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Kosten Zorgvlied in Amsterdam

Begraafplaats en Crematorion Zorgvlied ligt op de grens van Amstelveen en Amsterdam. Sinds 2007 is de begraafplaats een Rijksmonument. Er liggen vele bekende Nederlanders begraven en er zijn prachtige monumenten te vinden. De verschillende uitbreidingen hebben gezorgd voor een mooie combinatie tussen de oude ‘Engelse’ landschapsstijl, als nieuwere vormen van aanleg. Foto’s van Begraafplaats en crematorium Zorgvlied vindt u hier.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Bij Zorgvlied is het zowel mogelijk om gecremeerd als begraven te worden. Bij een crematie brengt u, net als bij een begrafenis, uw dierbare tot de laatste rustplaats. Vanuit de aula loopt de stoet naar het Crematorion. Daar is het indien u dat wenst ook mogelijk om bij de invoer in de oven aanwezig te zijn.

Bij begraven is er keuze uit een algemeen of particulier graf. Een algemeen graf wordt normaal gesproken na 10 jaar geruimd. Bij Zorgvlied heeft u de keuze tot een eeuwige bijzetting, of crematie na 10 jaar.

Bij een particulier graf, ook wel familiegraf genoemd, bepaalt u zelf wie er in het graf komen te liggen. U kunt ook na de eerste termijn van 10 jaar zelf besluiten of het graf blijft bestaan of wordt geruimd.

Kosten uitvaart Zorgvlied

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat een uitvaart op Zorgvlied kost. We hebben enkele voorbeelden van veel voorkomende uitvaarten op een rij gezet. U vindt deze bij Kosten begraafplaats Zorgvlied

Het is heel goed mogelijk dat uw wensen hier niet bij staan. We maken graag een offerte voor u. Weet u nog niet precies wat u wilt? Of wilt u kennismaken? Dat kan bij Uitvaartondernemer Amsterdam gratis en vrijblijvend.

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Uitvaartondernemer Amsterdam:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)

Waarom Uitvaartondernemer Amsterdam?

 Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

 Gediplomeerde uitvaartbegeleider

 Met elke uitvaartverzekering welkom

 Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.