Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Tarieven op begraafplaats St. Barbara in Amsterdam

De tarieven voor Begraafplaats St. Barbara hangen samen met uw wensen. Wilt u een algemeen of een particulier graf? Maakt u gebruik van de kapel of niet?

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Bij een algemeen graf worden meerdere personen die elkaar niet kennen in een graf begraven. Het graf wordt na 10 jaar geruimd. De plek van een particulier graf kiest u zelf uit. U bepaalt ook wie er nog meer in het graf kunnen komen te liggen. Na 10 jaar kunt u de grafrechten verlengen. De tarieven voor begraafplaats St. Barbara zijn voor een algemeen graf goedkoper dan voor een particulier graf.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam heeft een aantal voorbeelden van kosten van begraven gemaakt. Zo heeft u een indicatie. We maken binnen 24 uur (en vaak binnen een uur) een offerte op maat voor u. Weet u nog niet precies wat u wilt en heeft u vragen? Of wilt u uw wensen vastleggen? U kunt bij ons een gratis en vrijblijvend voorgesprek aanvragen. We bespreken dan al uw wensen, geven uitleg en maken een offerte voor u.

Begraafplaats St. Barbara ligt in Sloten en bestaat sinds 1893. De sfeervolle kapel dateert uit 1902. In de kapel is een aula gehuisvest met 60 zitplekken (uit te breiden tot 130). Tevens is er een ontvang/koffiekamer in de kapel aanwezig. Foto’s van Begraafplaats St. Barbara vindt u hier.

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Uitvaartondernemer Amsterdam:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)

Waarom Uitvaartondernemer Amsterdam?

 Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

 Gediplomeerde uitvaartbegeleider

 Met elke uitvaartverzekering welkom

 Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.