Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Begraven op begraafplaats De Nieuwe Ooster

Crematorium en begraafplaats De Nieuwe Ooster ligt in de Watergraafsmeer. Er zijn twee aula’s. De Jan Leupen aula is een Rijksmonument en heeft een art deco achtige stijl. De ‘kleine aula’ is eveneens een Rijksmonument. In 2015 is dit gebouw omgebouwd tot een aula voor maximaal 50 personen. De inrichting doet aan als een kleine kapel en is modern. De Nieuwe Oosterbegraafplaats is in 1894 aangelegd. Het is de grootste begraafplaats in Nederland. Op het oude deel van de begraafplaats staan nog veel oorspronkelijke bomen en planten. Foto’s van De Nieuwe Ooster vindt u hier.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

We rekenen de kosten voor een begrafenis op de Nieuwe Ooster snel voor u uit als we van u weten

-of u een algemeen of particulier graf wenst, of een bijzetting in een bestaand graf

-of u gebruik wilt maken van aula en/of koffiekamer

-welke andere diensten u wenst en/of producten u wenst

Klik voor voorbeelden van de kosten van begrafenissen.

Meteen telefonisch afstemmen voor een offerte? Belt u dan ons meldnummer 085-0160028 (24/7)

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Uitvaartondernemer Amsterdam om uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats De Nieuwe Ooster te bespreken.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.