Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Begraven op Begraafplaats Buitenveldert in Amsterdam

De Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert ligt vlakbij het Olympisch Stadion en de zuidelijke ringweg. Ondanks de ligging is het er rustig en vredig. De kapel, waar diensten worden gehouden, is gebouwd in 1994. Ook in de condoleance/koffieruimte van Begraafplaats Buitenveldert kunnen auladiensten worden gehouden. Deze ruimte is zeer licht door het vele glas en oogt strak modern. Foto’s van Begraafplaats Buitenveldert vindt u hier.

We hebben enkele voorbeelden gemaakt van de kosten van veel voorkomende uitvaarten.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Vooraf de begrafenis op Begraafplaats Buitenveldert in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. In een voorbespreking behandelen we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en aan de hand daarvan stellen we een verslag en begroting voor u op. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Neem contact op met Uitvaartondernemer Amsterdam om uw wensen over een begrafenis op Begraafplaats Buitenveldert te bespreken.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.