020 290 4867 24 uur per dag

Persoonlijke Uitvaart Amsterdam

Elke persoonlijke uitvaart in Amsterdam met zorg begeleid

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een persoonlijke uitvaart in Amsterdam. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij persoonlijke uitvaarten in Amsterdam die volledig plaatsvinden in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Amsterdam. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. De prijzen met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Amsterdam: De Nieuwe Ooster, De Nieuwe Noorder, Westgaarde en Zorgvlied. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de persoonlijke uitvaart in Amsterdam precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Persoonlijke uitvaart in Amsterdam?

 Persoonlijke uitvaart in Amsterdam

Voor Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Op zoek naar ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart in Amsterdam?

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij persoonlijke uitvaart in Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam biedt u zes zekerheden bij uw persoonlijke uitvaart in Amsterdam:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de persoonlijke uitvaart in Amsterdam
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
  3. voor elk budget kunnen wij een persoonlijke uitvaart in Amsterdam verzorgen
  4. iedere persoonlijke uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de persoonlijke uitvaart in Amsterdam bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw persoonlijke uitvaart in Amsterdam uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Persoonlijke uitvaart in Amsterdam: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam
Voor uw persoonlijke uitvaart in Amsterdam