Uitvaart checklist | Onyx Uitvaart

Uitvaart Checklist

Gecondoleerd met het overlijden van uw dierbare. Straks komen wij langs om samen met u de uitvaart vorm te geven. Wellicht vindt u het fijn om u daarop voor te bereiden. We hebben daarom een aantal zaken op een rij gezet voor u.

“Onyx heeft ons geweldig bijgestaan. Het was persoonlijk, warm en alles was bespreekbaar. Daar waar nodig goed meegedacht. Hierdoor is de uitvaart voor ons een prachtig en onvergetelijk afscheid geworden. Nogmaals BEDANKT!”

Sonja

Algemene gegevens

Allereerst zullen we wat algemene persoonsgegevens noteren. We hebben daarbij het BSN-nummer van de overledene nodig. Wilt u dit vast klaarleggen?

Verzorging en opbaring

Leg zo mogelijk de kleding klaar waarvan u wilt dat de overledene deze aan heeft na de verzorging.

Uitvaartpolis

Zijn er uitvaartpolissen? Zo ja, wilt u deze dan vast klaarleggen? Als u weet dat er polissen zijn, maar u kunt deze niet vinden, dan is dat geen probleem.

Uitvaartkist/mand

Bekijk hier de uitvaartkisten (met bijbehorende prijzen) die Onyx uit voorraad kan leveren. Wilt u wat anders? Dat kan ook. De kist moet dan alleen nog besteld en geleverd worden.

Bestaand graf

Vindt er bijzetting in een bestaand graf plaats? Als het grafnummer weet, of zelfs een brief heeft met gegevens over het graf, is dat handig om deze klaar te leggen. Is het er niet, dan bellen we met de begraafplaats.

Rouwkaarten

Rouwbloemen

We werken samen met Topbloemen. U kunt hier bloemen uitkiezen. U hoeft niet zelf te bestellen. Wij kunnen dat voor u doen en toezien op de kwaliteit en levering.