Crematorium Driehuis Westerveld | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium
Driehuis-Westerveld

Crematorium Driehuis-Westerveld is het oudste crematorium van Nederland. Het ligt in de duinen. Velen kiezen niet alleen voor dit crematorium vanwege de monumentale aula’s, maar ook vanwege de mooie weg die de stoet genodigden omhoog loopt.

De wijze waarop alles wordt geregeld is echt fijn, zeker aangezien het geheel toch al een nare en verdrietig moment is, is de wijze waarop we behandeld worden echt heel erg fijn. Top!

Sandra

Crematorium Driehuis Westerveld
Crematorium Driehuis-Westerveld
Crematorium Driehuis Westerveld

Een van de eerste vragen die we u stellen als we de uitvaart voor u gaan regelen is: Waar wilt u dat uw dierbare verblijft in de periode tussen overlijden en de uitvaart? Bij Crematorium Driehuis-Westerveld kan dat in de Westervilla. Daarvan krijgt u een sleutel. U heeft de gehele periode een eigen kamer ter beschikking. En kunt daar zijn wanneer u wilt.

Afscheid bij Crematorium Driehuis-Westerveld

Samen met u regelen we alles wat nodig is voor een liefdevol afscheid. In de loop van de dagen komen muziek, beeld en speeches bij elkaar. We ontvangen aan de voet van het herdenkingspark. In stoet lopen we over het duin naar een van de aula’s van Crematorium Driehuis-Westerveld. De Marius Poelzaal heeft een koepel, doet kapelachtig aan en is geschikt voor een gezelschap tot ongeveer 60 personen. De Dudokzaal bestaat uit marmer en glas. Dit is een grote aula met 170 zitplaatsen. U kunt ook gebruik maken van de buitenaula. Het is fijn om te weten dat u bij slecht weer op het laatste moment nog kunt uitwijken naar een andere aula. Na de dienst loopt u gezamenlijk het duin weer af en staat de koffiekamer een uur tot uw beschikking.

Kosten uitvaart bij Crematorium Driehuis-Westerveld

De kosten van een uitvaart hangen af van de wensen die u heeft. Om u een indicatie te geven hebben we een aantal voorbeelden gemaakt. Natuurlijk kunnen we heel snel een offerte voor u maken op basis van uw wensen. Snel is bij ons vaak binnen een uur, maar in ieder geval binnen 24 uur. We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek. Dat doen we als u uw wensen nog niet in kaart heeft gebracht. Of als u veel vragen heeft. Of alvast wil kennismaken om te zien met wie u te maken krijgt.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart voor u regelt. U hoeft dus niet eerst de verzekeraar te bellen. Of het telefoonnummer wat bovenaan uw polis staat. Meer weten over een uitvaartverzekering? Lees hier verder.