Begraafplaats Haarlem | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Haarlem

Zoekt u een begraafplaats in Haarlem? Er zijn er meerdere: Akendam, St. Jozef en Kleverlaan. Ieder met zijn eigen charme. Onyx Uitvaart zorgt samen met u voor een liefdevol afscheid.

Een zeer prettige samenwerking. Goed advies. Onyx Uitvaart denkt mee in mogelijkheden. Goede, fijne en professionele begeleiding.

Marja

Begraafplaatsen Haarlem

Begraafplaats Haarlem Akendam

Deze begraafplaats ligt aan de Vergierdeweg. Afscheid nemen kan in de begraafaula. De condoleance vindt plaats in de koffiekamer die bij het crematorium behoort. Uw dierbare kan in de periode tussen overlijden en begrafenis verblijven in een van de rouwkamers die bij het crematorium behoren.

Begraafplaatsen Haarlem

Begraafplaats Haarlem St Jozef

Ook aan de Vergierdeweg ligt de St Jozef kapel en begraafplaats St Jozef. Het is mogelijk om een dienst te houden in de St Jozef kapel en op een van de andere begraafplaatsen in Haarlem te begraven. We adviseren u graag.

Begraafplaatsen Haarlem

Begraafplaats Haarlem Kleverlaan

Begraafplaats Kleverlaan heeft een mausoleum waar afscheidsdiensten plaats kunnen vinden. De begraafplaats is een prachtig park met vijvers en kronkelende paden.

Kosten uitvaart bij Begraafplaatsen Haarlem

De kosten voor een begrafenis zijn niet direct te noemen. Dit komt doordat ze samenhangen met het graf dat u kiest. Daarnaast spelen uw wensen een rol. We hebben een aantal voorbeelden van kosten van begrafenissen gemaakt. Deze geven een indicatie. We maken graag een offerte voor u op basis van uw specifieke wensen en de keuze van uw begraafplaats in Haarlem.

Welkom met iedere uitvaartpolis

Wist u dat u vrij bent om zelf de uitvaartondernemer te kiezen die voor u de uitvaart regelt? Onyx Uitvaart werkt samen met alle uitvaartverzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.