Crematorium Den en Rust | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Den en Rust

Crematorium Den en Rust ligt in Bilthoven. Vanuit de aula kijkt u op ‘het laantje’. Zo’n prachtige plek, dat vanuit alle delen van het land mensen daar hun uitvaart willen laten plaatsvinden.

Helaas voor de tweede maal dit jaar gebruik moeten maken van de diensten van een uitvaartonderneming. Het zegt genoeg dat wij uieteraard ditmaal weer de hulp van Arianne hebben ingeroepen. Arianne is een uitermate plezierig persoon om naast je te hebben in zo’n verdrietige tijd. Ook de contacten met andere medewerkers waren meer dan goed te noemen. Een volgende keer komen wij beslist weer terug….maar liever voorlopig niet.

Xandra

Crematorium Den en Rust
Crematorium Den en Rust

Afscheid bij Crematorium Den en Rust

Bij Crematorium Den en Rust kunt u met familie of vrienden uw dierbare zelf binnenbrengen via ‘het laantje’ terwijl de genodigden al hebben plaatsgenomen. Het is een mooie manier om het afscheid te beginnen. De deuren van de aula kunnen bij goed weer ook open staan. Zo is er een verbondenheid met de natuur. Na het afscheid kunt u herinneringen ophalen in een van de koffiekamers.

Kosten uitvaart bij Crematorium Den en Rust

De kosten van een uitvaart hangen af van de wensen die u heeft. We hebben ter indicatie een aantal voorbeelden gemaakt. Op basis van uw wensen maken we een offerte op maat voor u. We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek. Dat doen we als u uw wensen nog niet in kaart heeft gebracht. Of als u veel vragen heeft. Of alvast wil kennismaken om te zien met wie u te maken krijgt.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart voor u regelt. U hoeft dus niet eerst de verzekeraar te bellen. Of het telefoonnummer wat bovenaan uw polis staat. Meer weten over een uitvaartverzekering? Lees hier verder.