Begraafplaats Den en Rust | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Den en Rust

Begraafplaats Den en Rust ligt in Bilthoven. De begraafplaats ligt in een bosrijke omgeving. Er is een ‘gewone’ begraafplaats en een natuurbegraafplaats.

Wij zijn zeer tevreden over hoe Arianne alles tot in de puntjes goed heeft geregeld. Snel, efficient, altijd bereikbaar en tijd voor een luisterend oor. Daarbij is zij een fijn mens die goed begrijpt hoe ze met mensen om moet gaan die net een heel belangrijk iemand in hun leven zijn verloren.

Marina

Begraafplaats Den en Rust

Begraafplaats Den en Rust heeft alleen particuliere graven voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat u een bedrag voor de grafhuur betaalt en verder jaarlijks een bedrag voor onderhoud. Iedere overledene heeft een grafrust van 10 jaar. Na deze 10 jaar kunt u besluiten of het graf blijft bestaan of dat u het wilt opheffen.

Afscheid bij Begraafplaats Den en Rust

De aula kijkt uit op het beroemde ‘laantje’. Het is een prachtig vergezicht de natuur in. Bij mooi weer kunnen de auladeuren open blijven. De aula van begraafplaats Den en Rust heeft 90 zitplaatsen. Natuurlijk kunnen er daarnaast nog genodigden staan. Na de dienst begeleidt u uw dierbare via het laantje naar de laatste rustplaats. In een van de koffiekamers kunt u vervolgens verder herinneringen ophalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afscheid op een andere plek te laten plaatsvinden. U begeleidt in dat geval uw dierbare direct bij aankomst op de begraafplaats naar de laatste rustplaats.

Kosten uitvaart bij Begraafplaats Den en Rust

Was het maar zo dat we u hapklaar de kosten van een uitvaart bij begraafplaats Den en Rust konden geven. De kosten van de begrafenis hangen echter af van het graf dat u kiest en de wensen die u heeft. Het kan ook zijn dat er al een familiegraf is en dat het om een bijzetting gaat. Dan gaat het weer om andere kosten. Om u een indicatie te geven hebben we een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Natuurlijk is het fijner een offerte te hebben op basis van uw persoonlijke wensen. We kunnen dat vaak binnen een uur doen, maar in ieder geval binnen 24 uur. We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek. Dat doen we als u uw wensen nog niet in kaart heeft gebracht. Of als u veel vragen heeft. Of alvast wil kennismaken om te zien met wie u te maken krijgt.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart voor u regelt. U hoeft dus niet eerst de verzekeraar te bellen. Of het telefoonnummer wat bovenaan uw polis staat. Meer weten over een uitvaartverzekering? Lees hier verder.