Begraafplaats Brandenburg | Onyx Uitvaart

Begraafplaats Brandenburg

Begraafplaats Brandenburg ligt in Bilthoven, de Bilt. Het is een kleine begraafplaats met een prachtige aula.

Arianne luistert goed naar de naasten van de overledene, geeft helder overzicht van de keuzemogelijkheden, staat open voor bijzondere wensen en helpt die te realiseren. Met vragen kun je altijd terecht en ze reageert snel.

Marjolein

Begraafplaats Brandenburg

Begraafplaats Brandenburg is een gemeentelijke begraafplaats waar u zowel een algemeen graf als een particulier graf kunt huren. Bij de meeste begraafplaatsen is een algemeen graf een graf voor 10 jaar dat daarna geruimd wordt. Bijzonder aan Begraafplaats Brandenburg is dat u ook de mogelijkheid het graf voor 25 jaar vast te leggen.

Afscheid bij Begraafplaats Brandenburg

Begraafplaats Brandenburg heeft een prachtige koepelvormige aula. Niet groot, maar zeer sfeervol. Na de grafgang is de opstelling aangepast, zodat u daar de condoleance kunt houden. De ruimte buiten leent zich uitstekend voor een condoleance in de open lucht. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn.

Kosten uitvaart bij Begraafplaats Brandenburg

Waar verblijft uw dierbare in de periode tussen overlijden en uitvaart? Welke uitvaartkist kiest u? Kiest u voor een algemeen graf of een particulier graf? Of gaat het om een bijzetting in een familiegraf? Allemaal keuzes die bepalen wat de kosten van de uitvaart zijn. We kunnen daarom niet hier aangeven wat de kosten in uw geval zijn. Wel hebben we ter indicatie een paar voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Zodra we uw specifieke wensen weten, kunnen we een offerte voor u maken. Heeft u veel vragen? We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek.

Met elke uitvaartpolis welkom

Wist u dat u vrij bent om te kiezen voor de uitvaartondernemer die u wilt? Ook als u een uitvaartverzekering heeft? Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. Meer weten over een uitvaartverzekering? Lees hier verder.