close icon

Direct een overlijden melden?

Bel ons direct op:
085-0160028

085-0160028 24 uur per dag

Begraafplaats Vredenhof

Begrafenis bij Begraafplaats Vredenhof

Begraafplaats Vredenhof ligt in stadsdeel Westerpark. Het is een historische begraafplaats uit 1896 met veel verschillende soorten bomen en planten, oude graven en karakteristieke bankjes. De ingang van de begraafplaats ligt aan de Haarlemmerweg. Er wordt alleen op dinsdag- en vrijdagochtend begraven op de begraafplaats. De begraafplaats biedt zowel algemene als particuliere graven.

Het aulagebouw wordt momenteel verbouwd. Daardoor kunnen er geen diensten plaatsvinden. Hiervoor kunnen we samen met u naar een geschikt alternatief zoeken.

U kunt bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Wij kunnen voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maken we een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u ons bellen op 085 0160028. Of vul het contactformulier in.

Tarieven begraafplaats Vredenhof Tarieven cremeren

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3759 of neem contact op via het contactformulier.

Sfeerimpressie

Uitvaartlocatie Amsterdam

Een laantje op begraafplaats Vredenhof

Uitvaartlocatie Amsterdam

De aula van begraafplaats Vredenhof