close icon

Direct een overlijden melden?

Bel ons direct op:
085-0160028

085-0160028 24 uur per dag

Begraafplaats St. Barbara

Begrafenis bij Begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara ligt in stadsdeel Westerpark en bestaat sinds 1893. Oorspronkelijk werden hier schippers begraven en bewoners uit de Jordaan. Er zijn veel soorten bomen en prachtige oude graven te vinden. St. Barbara heeft zowel algemene – als particuliere graven. De ingang van de begraafplaats is aan de Haarlemmerweg. Er zijn beperkt gratis parkeerplekken.

Kapel

De sfeervolle kapel dateert uit 1902. In de kapel is een aula met 60 zitplekken (uit te breiden tot 130). Tevens is er een ontvang/koffiekamer in de kapel aanwezig. De aula wordt alleen dinsdagochtend en vrijdagochtend gebruikt.

Tarieven

Onyx heeft voor begrafenissen een dienstverleningspakket gemaakt. Daarin zitten alle producten en diensten die u minimaal nodig heeft. Daarnaast betaalt u de kosten van de begraafplaats.

U kunt bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Wij kunnen voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maken we een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u ons bellen op 085 0160028. Of vul het contactformulier in.

Tarieven begraafplaats St. Barbara Tarieven cremeren

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3759 of neem contact op via het contactformulier.

Sfeerimpressie

Uitvaartlocatie Amsterdam

Een indruk van de begraafplaats

Uitvaartlocatie Amsterdam

De kapel van St. Barbara