Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Begraafplaats St. Barbara | Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam
085-0160028 24 uur per dag

Begraafplaats St. Barbara

Begrafenis bij Begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara ligt in stadsdeel Westerpark en bestaat sinds 1893. Oorspronkelijk werden hier schippers begraven en bewoners uit de Jordaan. Er zijn veel soorten bomen en prachtige oude graven te vinden. St. Barbara heeft zowel algemene – als particuliere graven. De ingang van de begraafplaats is aan de Haarlemmerweg. Er zijn beperkt gratis parkeerplekken.

Kapel

De sfeervolle kapel dateert uit 1902. In de kapel is een aula met 60 zitplekken (uit te breiden tot 130). Tevens is er een ontvang/koffiekamer in de kapel aanwezig. De aula wordt alleen dinsdagochtend en vrijdagochtend gebruikt.

Tarieven

Onyx heeft voor begrafenissen een dienstverleningspakket gemaakt. Daarin zitten alle producten en diensten die u minimaal nodig heeft. Daarnaast betaalt u de kosten van de begraafplaats.

Op onze pagina tarieven vindt u de kosten van het pakket en een prijsindicatie voor een begrafenis op Vredenhof.

Sfeerimpressie

Uitvaartlocatie Amsterdam

Een indruk van de begraafplaats

Uitvaartlocatie Amsterdam

De kapel van St. Barbara