Begraafplaats Buitenveldert | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Buitenveldert

De R.K. Begraafplaats Buitenveldert  ligt vlak bij de A10 en het Olympisch Stadion. Het is een van de weinige plekken waar bij een algemeen graf na tien jaar besloten kan worden tot herbegraven.

Alles goed geregeld. Zakelijk, maar ook met gevoel. Wij zijn zeer tevreden over hoe Ariane alles tot in de puntjes goed heeft geregeld. Snel, efficient, altijd bereikbaar en tijd voor een luisterend oor. Daarbij is zij een fijn mens die goed begrijpt hoe ze met mensen om moet gaan die net een heel belangrijk iemand in hun leven zijn verloren.

Marina

Begraafplaats Buitenveldert
Begraafplaats Buitenveldert
Begraafplaats Buitenveldert

Wilt u zo vaak als mogelijk bij uw dierbare zijn? En is een thuisopbaring geen optie? Dan is een rouwkamer bij begraafplaats Buitenveldert wellicht een mooi alternatief. U krijgt een sleutel en heeft 24 uur per dag toegang tot de moderne rouwkamer.

Wanneer wij de uitvaart met u bespreken, vragen we u of u voorkeur heeft voor een algemeen of particulier graf. Kiest u voor een particulier graf, dan maken we een afspraak bij de begraafplaats, zodat u een mooi plekje kunt uitzoeken.

Afscheid nemen bij begraafplaats Buitenveldert

Begraafplaats Buitenveldert heeft een kapel waar (katholieke) diensten kunnen worden gehouden. Wilt u een wat modernere setting? Dan kunnen we de koffiekamer gebruiken voor de herdenkingsdienst. Tijdens de grafgang worden de stoelen dan weggehaald, zodat als u terugkomt de condoleance daar kan plaatsvinden. Begraafplaats Buitenveldert staat bekend om de voortreffelijke catering.

Begrafeniskosten bij begraafplaats Buitenveldert

De kosten hangen mede af van uw wensen. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. We maken binnen 24 uur een offerte voor u. Wilt u eerst kennismaken of uw wensen in kaart brengen? Dat kan ook. We komen vrijblijvend bij u langs.

Welkom met elke uitvaartverzekering

U bent bij ons welkom met elke uitvaartpolis. Wist u dat u vrij bent in het kiezen van een uitvaartondernemer, ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft of niet? Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle verzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.