020 290 4867 24 uur per dag

Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert

Begrafenis bij Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert

De Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert ligt vlakbij het Olympisch Stadion en de zuidelijke ringweg. Ondanks de ligging is het er rustig en vredig. De kapel, waar diensten worden gehouden, is gebouwd in 1994. Ook in de condoleance/koffieruimte kunnen auladiensten worden gehouden. Deze ruimte is zeer licht door het vele glas en oogt strak modern.

De begraafplaats beschikt ook over zogenaamde 24-uurs kamers. Hier kan uw dierbare verblijven in de periode tussen overlijden en uitvaart. U krijgt een sleutel van de kamer en kunt wanneer u wilt daar verblijven.

U kuntĀ  vrijblijvend een gesprek aanvragen met mij om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u mij bellen op 085 0160028. Of vul het contactformulier in.

Tarieven begraafplaats Buitenveldert

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3759 of neem contact op via het contactformulier.

Sfeerimpressie

Begraafplaats Buitenveldert

De kapel

Begraafplaats Buitenveldert

Een zitje in de koffiekamer

Begraafplaats Buitenveldert

Een rouwkamer