Begraafplaats De Nieuwe Noorder | Onyx UItvaartverzorging

Begraafplaats
De Nieuwe Noorder

Begraafplaats De Nieuwe Noorder ligt aan de Buikslotermeerdijk in Amsterdam Noord. Voorheen heette de begraafplaats  de Noorderbegraafplaats. Door de ligging is begraafplaast De Nieuwe Noorder een broedplaats voor vele vogels.

Alles liep op rolletjes zoals je hoopt dat ze er zijn en geolied functioneren. Het contact met Onyx Uitvaartzorg (Arianne van Dorth) was vanaf het eerste moment optimaal. Alle vragen en kwesties werden vlot en betrokken behandeld, ook als het soms ingewikkeld was. Zelf ‘s avonds en in het weekend werd er vanuit Onyx initiatief genomen om een lopend vraagstuk tot een bevredigend einde te brengen. Hulde!

Reinder

Begraafplaats De Nieuwe Noorder
Begraafplaats De Nieuwe Noorder

Bij begraafplaats De Nieuwe Noorder heeft u de keuze uit verschillende soorten graven. Eerst kiest u voor een algemeen graf of een particulier graf. Wat het verschil is leest u hier. Kiest u voor een particulier graf, dan kunt u kiezen uit een een zandgraf, een keldergraf of een bovengronds graf. Begraafplaats De Nieuwe Noorder is de enige begraafplaats in Amsterdam die bovengrondse graven heeft.

Afscheid nemen bij Begraafplaats De Nieuwe Noorder

Als wij de uitvaart met u bespreken, zullen we u vragen waar u wilt dat uw dierbare in de periode tussen overlijden en uitvaart verblijft. Dat kan thuis zijn of in ons dienstencentrum. U kunt ook kiezen voor het uitvaartcentrum dat op loopafstand van begraafplaats De Nieuwe Noorder ligt.

Bij een begrafenis hoeft er niet altijd een afscheidsplechtigheid plaats te vinden. U kunt ook bij aankomst op de begraafplaats de overledene direct naar de laatste rustplaats begeleiden. Wilt u wel een samenzijn? Begraafplaats De Nieuwe Noorder heeft een prachtige uit hout en glas opgetrokken aula.

Begrafeniskosten begraafplaats De Nieuwe Noorder

De kosten van een begrafenis bij begraafplaats De Nieuwe Noorder lopen uiteen. Omdat de tarieven van de graven verschillen. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. We maken voor u graag een offerte op maat voor uw specifieke wensen.

Met elke uitvaartpolis welkom

U kunt met uw uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer terecht. Onyx Uitvaartverzorging werkt met alle verzekeraars samen. We kunnen de polis voor u innen en verrekenen met de kosten van de uitvaart. Lees meer over uitvaartverzekeringen.