Crematorium Zorgvlied | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Zorgvlied

Zelf noemt Zorgvlied het geen crematorium, maar een crematorion. Het komt van de woorden crematie (verbranden) en orion (ster). Een andere naam, voor een andere beleving. Zorgvlied bootst de grafgang na. U begeleidt uw dierbare zelf naar de ovenruimte.

Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

G.K.

Crematorium Zorgvlied
Crematorium Zorgvlied
Crematorium Zorgvlied

Chalet

In het Chalet, een klein houten gebouw, kan uw dierbare tussen overlijden en de uitvaart verblijven. Het Chalet leent zich daarnaast goed voor rouwbezoeken en uitvaartdiensten tot 30 personen.

Monumentale aula

In de monumentale aula kunnen ongeveer 90 personen zitten. In de zijbeuken kunnen nog genodigden staan.

Buitenpaviljoen

Het is mogelijk om het afscheid buiten te laten plaatsvinden. Onder een grote stretchtent staan banken van houten planken. Vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen bij de dienst, maar ook bij de condoleance. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van een foodtruck voor de catering.

Met de boot aankomen

Zorgvlied ligt aan de Amstel en heeft een aanlegsteiger. Het is daardoor prima mogelijk om met een boot aan te meren.

Crematiegang

Het bijzondere bij Zorgvlied is dat u uw dierbare zelf begeleidt naar de ovenruimte en daar afscheid neemt. Net zoals u dat doet bij een begrafenis.

Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen. U doet het hopelijk niet al te vaak in uw leven. Maar daardoor weet u vaak ook niet van de hoed en de rand. We geven u graag wat meer informatie. Zo bent u goed voorbereid.

Uitvaartkosten bij crematorium Zorgvlied

Er zijn veel mogelijkheden bij crematorium Zorgvlied. We hebben enkele voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart in en om Amsterdam. Zo ook voor crematorium Zorgvlied. Het geeft een indicatie. U kunt bij ons een offerte op maat of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dan weet u exact wat er kan en wat de kosten zijn.

Uitvaartpolis

We kunnen uw uitvaart altijd verzorgen, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een uitvaartpolis heeft. U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan de polis staat. U kunt bij élke uitvaartondernemer terecht. Lees meer over uitvaartverzekeringen.