Crematorium Westgaarde | Onyx Uitvaarverzorging

Crematorium Westgaarde

Crematorium Westgaarde ligt in Osdorp, aan de Ookmeerweg. Het is onderdeel van Herdenkingspark Westgaarde. Het beschikt over een uitvaartcentrum, diverse aula’s en een begraafplaats.

Rustgevend. Heel tevreden over Onyx. Mooie vriendelijke benadering. Goede afstemming met elkaar.

Ingrid

Crematorium Westgaarde
Crematorium Westgaarde
Crematorium Westgaarde

Als we de uitvaart regelen voor u, zullen we u vragen waar u wilt dat uw dierbare verblijft in de periode tussen overlijden en uitvaart. Als uw wilt, kan dat bij Crematorium Westgaarde. Er zijn familiesuites waar u dag en nacht bij uw dierbare kunt zijn. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een opbaring thuis. Of voor de gekoelde bewaring in ons dienstencentrum. Ook daar kan een rouwbezoek plaatsvinden.

Wilt u zich voorbereiden op de periode tussen overlijden en uitvaart? Kijk dan eens naar de volgende informatie:

Veel mogelijkheden bij Crematorium Westgaarde

Crematorium Westgaarde heeft maar liefst drie aula’s. Een familieaula, waar het afscheid heel informeel kan plaatsvinden voor een klein gezelschap. Een aula tot ongeveer 70 personen. En een aula waar 135 zitplaatsen zijn, maar ook nog 300 mensen kunnen staan. Als u wilt, kunt u meelopen naar de ovenruimte en desgewenst ook aanwezig zijn bij de invoer in de oven.

Crematorium Westgaarde heeft daarnaast meerdere koffiekamers waar veel cateringmogelijkheden zijn.

Kosten uitvaart bij crematorium Westgaarde

We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Van een eenvoudige crematie, tot een uitgebreide variant. Natuurlijk kunnen we voor u een offerte maken die toegespitst is op uw wensen. Ook kunnen we vrijblijvend bij u langskomen. We bespreken dan uw wensen en maken op basis daarvan een offerte. Wilt u uitvaartoffertes vergelijken? We leggen uit hoe u dat doet.

Met elke uitvaartpolis welkom

Wist u dat u zelf kunt kiezen wie voor u de uitvaart verzorgt? Ook als u een uitvaartverzekering heeft? U hoeft daarvoor uw verzekeraar niet te bellen. Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle verzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.