Crematorium De Nieuwe Ooster | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium De Nieuwe Ooster

Aan de Kruislaan in de Watergraafsmeer ligt crematorium De Nieuwe Ooster. Een uitvaart op De Nieuwe Ooster kan plaatsvinden in de kleine aula of de grotere Jan Leupen aula. De sfeer van de kleine aula is licht en kapelachtig. De Jan Leupen aula heeft een Jugendstil uitstraling. Het is mogelijk om met een klein gezelschap mee te gaan naar de ovenruimte.

Mijn zus heeft het ook persoonlijk tegen je gezegd, maar wij willen wij je zo nogmaals ontzettend hartelijk bedanken voor alle gesprekken, tijd, overleg en ondersteuning in alle voorbereidingen en op de dag zelf van de uitvaart. Wij zijn echt onder de indruk hoe waardevol en respectvol en perfect alles verlopen is. Geweldig en wij zullen ons dat zeker altijd herinneren.

Ariël

Crematorium De Nieuwe Ooster

Verblijf tussen overlijden en uitvaart

Veelal verblijft uw dierbare bij u thuis of bij ons in ons dienstencentrum. Bij De Nieuwe Ooster bevindt zich ook een uitvaartcentrum. Kiest u daarvoor, dan kunt u op de dag van de uitvaart uw dierbare via de begraafplaats zelf naar de aula begeleiden als u dat wilt.

Crematorium De Nieuwe Ooster

Kleine aula

De kleine aula is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 50 personen. De aula heeft een lichte uitstraling door het gebruik van veel wit en blank hout. In hetzelfde gebouw bevindt zich een ontvangst/koffiekamer.

Crematorium De NIeuwe Ooster

Jan Leupen aula

De Jan Leupen aula van crematorium De Nieuwe Ooster is veel groter dan de kleine aula maar heeft toch een intieme sfeer. Bijzonder  in deze aula is dat aan het eind van de dienst, als u dat wilt, de overledene geheven kan worden. Het plateau waarop de overledene ligt gaat dan omhoog, het plafond in. Daarna sluiten de deuren zich. Daarna begeeft u zich naar een van de koffiekamers voor de condoleance.

Uitvaart regelen

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. U doet dat gelukkig maar enkele keren in uw leven. Maar wel precies in een periode die emotioneel zwaar is. Wilt u zich vast voorbereiden op wat er te regelen is? We hebben wat nuttige tips.

Uitvaartkosten bij crematorium De Nieuwe Ooster

Onyx Uitvaart berekent alleen de producten en diensten die u nodig hebt voor het afscheid. We hebben dus geen standaard pakketten. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten voor u gemaakt. Wilt u precies weten wat de uitvaart die u voor ogen heeft kost? Vraag dan een offerte op maat aan. Of een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend. We bespreken uw wensen, leggen een en ander uit, adviseren en maken een offerte voor u.

Uitvaartpolis

U kunt met elke uitvaartpolis bij Onyx Uitvaartverzorging terecht. U hoeft dus niet het telefoonnummer bovenaan uw polis te bellen! Lees meer over uitvaartverzekeringen.