Crematorium De Nieuwe Noorder | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium
De Nieuwe Noorder

Crematorium De Nieuwe Noorder ligt in Amsterdam Noord, aan de Buikslotermeerdijk. De aula bestaat grotendeels uit glas. Aan alle kanten kunt u naar buiten kijken over de begraafplaats. Naast de aula ligt de condoleanceruimte. Uitvaartcentrum Noord ligt even verderop.

Zeer betrokken, hulpvaardig, meedenkend
Ook in de bizarre Corona tijd wist Arianne een waardig afscheid te organiseren. De manier waarop ze meedenkt is zeer prettig en daardoor voor ons een enorme steun in een zeer verdrietige tijd.

M.Y.

Crematorium De Nieuwe Noorder
Crematorium De Nieuwe Noorder

Uitvaartcentrum bij Crematorium De Nieuwe Noorder

Als we voor u de uitvaart regelen komt altijd ter sprake waar uw dierbare wordt opgebaard. Op loopafstand van Crematorium De Nieuwe Noorder ligt een uitvaartcentrum. Hier kan uw dierbare in de periode tussen overlijden en uitvaart verblijven. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een thuisopbaring. Of een verblijf in ons dienstencentrum. We adviseren u graag wat in uw geval de beste optie is.

Afscheidsplechtigheid bij Crematorium De Nieuwe Noorder

Crematorium De Nieuwe Noorder heeft een aula die bestaat uit een balkenconstructie met veel glas. Het is daardoor een heel open en lichte aula die verbonden is met de natuur van de begraafplaats. Het crematorium beschikt over een muziekboek waarin veel muziek al is opgenomen. Dat vergemakkelijkt het aanleveren in een toch al hectische en emotionele periode. Op een groot scherm kunt u de foto’s van uw dierbare vertonen. In een naastgelegen gebouw is de condoleanceruimte gehuisvest.

Uitvaartkosten

Bij Onyx Uitvaartverzorging betaalt u een aannamebedrag voor onze diensten. Daarnaast betaalt u de producten en diensten die u afneemt. We hebben een paar voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor uw wensen bij Crematorium De Nieuwe Noorder? We maken graag een offerte op maat voor u. Wilt u zich voorbereiden op wat u gaat regelen, kijk dan eens naar onze uitvaart-checklist.

Uitvaartpolis

Wist u dat u met een uitvaartpolis bij elke uitvaartondernemer terecht kunt? Het is een misverstand dat u gebonden bent aan een bepaalde uitvaartbegeleider. Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle verzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.