Begraafplaats Zorgvlied | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Zorgvlied

Begraafplaats Zorgvlied staat bekend om de prachtige oude graven en de bekende Nederlanders die er hun laatste rustplaats hebben. Op begraafplaats Zorgvlied kunt u zowel in een algemeen graf als in een particulier graf worden begraven.

Het regelen van een uitvaart gebeurt vaak onder hectische en vooral emotionele omstandigheden. Arianne van Dorth heeft ons hierbij met grote deskundigheid geholpen. Zij nam de tijd voor ons en bracht rust in de hectiek door structuur aan te brengen in de vele zaken die in korte tijd geregeld moeten worden. Het resultaat was een mooie en waardige uitvaart voor mijn moeder. Je kunt het maar één keer doen en dan moet het dus goed zijn.

Hein

Begraafplaats Zorgvlied
Begraafplaats Zorgvlied
Begraafplaats Zorgvlied

Het Lalibellum

Het Lalibellum is de grafkelder voor algemene graven op begraafplaats Zorgvlied.  Er is geen mogelijkheid voor een grafsteen, maar elke overledene heeft een naamplaatje op een van de treden van de grafkelder. Een algemeen graf is er in principe voor 10 jaar. Bijzonder aan begraafplaats Zorgvlied is dat u hier na 10 jaar kunt kiezen voor crematie van de resten. Daarna wordt de as teruggezet in Het Lalibellum. Er is dan een eeuwige herdenkingsplek.

Particulier graf

Zorgvlied kent een veelheid aan particuliere graven. U kunt zelf een plekje uitkiezen. De tarieven van de graven verschillen, afhankelijk van de grootte van het graf en de plaats van het graf.

Mogelijkheden voor opbaring en afscheid

Op begraafplaats Zorgvlied staat Het Chalet. Een houten huis waar uw dierbare in de periode tussen overlijden en uitvaart kan verblijven. Het leent zich ook goed voor rouwbezoeken en afscheidsdiensten tot 30 personen.

De monumentale aula en het buitenpaviljoen zijn geschikt voor grotere gezelschappen. Na het afscheid en de grafgang kunt u herinneringen ophalen in het Paviljoen, de condoleancegelegenheid van Zorgvlied.

Uitvaartkosten begraafplaats Zorgvlied

We hebben een aantal voorbeelden gemaakt van uitvaartkosten. U vindt daarbij ook voorbeelden van begraafplaats Zorgvlied. We maken graag een offerte op maat voor u. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. We bespreken dan uw wensen, geven advies en maken een offerte voor u. Wilt u zich vast voorbereiden op wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart? Kijk dan eens naar onze uitvaart-checklist.

Uitvaartpolis

Bij wie u ook verzekerd bent, u kunt met elke uitvaartpolis bij Onyx Uitvaartverzorging terecht. Het is een misverstand dat u het telefoonnummer moet bellen dat bovenaan de polis staat. Lees meer over uitvaartverzekeringen.