Begraafplaats St. Barbara | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats St Barbara

De 125 jaar oude Begraafplaats St. Barbara in Amsterdam ligt in Amsterdam West aan de Spaarndammerdijk. De kapel heeft 80 zitplaatsen. Dit kan worden uitgebreid tot 140. Van oorsprong is het een katholieke begraafplaats. St. Barbara noemt zichzelf nu echter een ‘tuin voor iedereen’.

Alles was tot in de puntjes geregeld. In een moeilijke periode is het fijn als mensen zijn die weten wat ze doen.

Marcel

Begraafplaats St. Barbara

Op begraafplaats St Barbara in Amsterdam zijn er zowel algemene als particuliere graven. Bij een particulier graf zoekt u zelf het plekje uit dat u mooi vindt. Weten wat het verschil is? Kijk eens hier.

Afscheid bij begraafplaats St Barbara

De begraafplaats heeft een kapel, waar een (katholieke) afscheidsdienst kan worden gehouden. Tijdens de grafgang wordt alles klaargezet voor de condoleance, mocht u daar gebruik van willen maken. U kunt er ook voor kiezen de dienst heel ergens anders te laten plaatsvinden. In dat geval begeleiden we uw dierbare direct bij aankomt op de begraafplaats naar de laatste rustplaats.

Uitvaartkosten begraafplaats St. Barbara

De kosten van een begrafenis hangen samen met de wensen die u heeft. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. We maken binnen 24 uur een offerte voor u. Heeft u uw wensen nog niet duidelijk? Of wilt u vooraf weten wie de uitvaart gaat regelen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Wist u dat u altijd vrij bent in uw keuze voor een uitvaartondernemer? Ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft of niet? Onyx Uitvaart werkt samen met alle verzekeraars. Wij kunnen de polis voor u innen en verrekenen met de kosten van de uitvaart. Lees meer over uitvaartverzekeringen.