020 290 4867 24 uur per dag

Begraafplaats St. Barbara

Begrafenis bij Begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara ligt in stadsdeel Westerpark en bestaat sinds 1893. Oorspronkelijk werden hier schippers begraven en bewoners uit de Jordaan. Er zijn veel soorten bomen en prachtige oude graven te vinden. Begraafplaats St. Barbara heeft zowel algemene – als particuliere graven. De ingang van de begraafplaats is aan de Haarlemmerweg.

Kapel

De sfeervolle kapel dateert uit 1902. In de kapel is een aula met 60 zitplekken (uit te breiden tot 130). Tevens is er een ontvang/koffiekamer in de kapel aanwezig.

 

U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen met mij om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u mij bellen op 085 0160028. Of vul het contactformulier in.

Tarieven begraafplaats St. Barbara

Direct een overlijden melden
Bel ons direct op: 085 019 3759 of neem contact op via het contactformulier.

Sfeerimpressie

Begraafplaats St. Barbara

Een indruk van de begraafplaats

Begraafplaats St. Barbara

De kapel van St. Barbara