Begraafplaats Buitenveldert | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Buitenveldert

De Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert ligt vlakbij het Olympisch Stadion en de zuidelijke ringweg. Ondanks de ligging is het er rustig en vredig. De kapel, waar diensten worden gehouden, is gebouwd in 1994. Ook in de condoleance/koffieruimte kunnen auladiensten worden gehouden. Deze ruimte is zeer licht door het vele glas en oogt strak modern.

Alles goed geregeld. Zakelijk, maar ook met gevoel. Wij zijn zeer tevreden over hoe Ariane alles tot in de puntjes goed heeft geregeld. Snel, efficient, altijd bereikbaar en tijd voor een luisterend oor. Daarbij is zij een fijn mens die goed begrijpt hoe ze met mensen om moet gaan die net een heel belangrijk iemand in hun leven zijn verloren.

Marina

Begraafplaats Buitenveldert
Begraafplaats Buitenveldert
Begraafplaats Buitenveldert

Wilt u zo vaak als mogelijk bij uw dierbare zijn? En is een thuisopbaring geen optie? Dan is een rouwkamer bij begraafplaats Buitenveldert wellicht een mooi alternatief. U krijgt een sleutel en heeft 24 uur per dag toegang tot de moderne rouwkamer.

De begraafplaats beschikt ook over zogenaamde 24-uurs kamers. Hier kan uw dierbare verblijven in de periode tussen overlijden en uitvaart. U krijgt een sleutel van de kamer en kunt wanneer u wilt daar verblijven.

U kunt  vrijblijvend een gesprek aanvragen met mij om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u mij bellen op 085 0160028. Of vul het contactformulier in.

Begrafeniskosten bij begraafplaats Buitenveldert

De kosten van een begrafenis hangen mede af van uw wensen. Een belangrijke keuze is daarbij bijvoorbeeld of de begrafenis plaatsvindt in een algemeen graf of een particulier graf. Een algemeen graf is een graf voor meerdere personen die elkaar niet kennen. Het graf wordt na 10 jaar geruimd. Een particulier graf heet ook wel een familiegraf. U besluit zelf wie er in het graf komen te liggen en hoe lang u het graf laat bestaan.

We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. We maken binnen 24 uur een offerte voor u. Wilt u eerst kennismaken of uw wensen in kaart brengen? Dat kan ook. We komen vrijblijvend bij u langs.

Welkom met elke uitvaartverzekering

U bent bij ons welkom met elke uitvaartpolis. Wist u dat u vrij bent in het kiezen van een uitvaartondernemer, ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft of niet? Uitvaartondernemer Amsterdam werkt samen met alle verzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.