Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats St. Barbara

Begraafplaats St. Barbara ligt in stadsdeel Westerpark en bestaat sinds 1893. Oorspronkelijk werden hier schippers begraven en bewoners uit de Jordaan. Er zijn veel soorten bomen en prachtige oude graven te vinden. Begraafplaats St. Barbara heeft zowel algemene – als particuliere graven. De ingang van de begraafplaats is aan de Haarlemmerweg.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Kapel

De sfeervolle kapel dateert uit 1902. In de kapel is een aula met 60 zitplekken (uit te breiden tot 130). Tevens is er een ontvang/koffiekamer in de kapel aanwezig.

 

U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen met mij om van gedachten te wisselen over wat u na uw overlijden zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Een dergelijk gesprek over de uitvaartwensen geeft vaak rust aan zowel degene die gaat overlijden, als aan de toekomstige nabestaanden, zo leert de ervaring. Ik kan voor dit gesprek bij u thuis komen. We bespreken uw wensen en aan de hand daarvan maak ik een verslag en begroting voor u. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u mij bellen op 06 10555527. Of vul het contactformulier in.

TARIEVEN BEGRAAFPLAATS ST. BARBARA

Sfeerimpressie

Begraafplaats St. Barbara

Een indruk van de begraafplaats

Begraafplaats St. Barbara

De kapel van St. Barbara

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.