Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Tips voor een goedkope uitvaart

Tegenwoordig zoeken veel mensen naar een goedkope uitvaart in Amsterdam. Vaak gaat het hierbij om een uitvaart waarbij weinig of geen nabestaanden aanwezig zijn. Maar ook bij een uitvaart op een bijzondere uitvaartlocatie kan er geld bespaard worden door slimme keuzes te maken.

Bij Uitvaartondernemer Amsterdam denken we met u mee, in mogelijkheden en in budget. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten voor u gemaakt. Van goedkope uitvaarten in Amsterdam, maar ook van dure. Toch is goedkoop of duur een relatief begrip. Want waar het om gaat is: hoe is de prijs in verhouding tot anderen? Daar komt u alleen achter door te vergelijken….

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Goedkope crematie

Als er geen afscheid plaatsvindt in de aula van een crematorium is de eerste vraag: is er voorkeur voor een bepaald crematorium of een plaats? Zo niet, dan kan de crematie plaatsvinden in een van de goedkopere crematoria in Nederland. Is er wel een voorkeur voor Amsterdam? Dan nog kan er bespaard worden. Als er geen nabestaanden meegaan naar het crematorium en de dag en/of tijd niet uitmaken, hanteren de crematoria vaak lagere prijzen.

Goedkope begrafenis

Een algemeen graf is goedkoper dan een particulier graf. En kiest u voor een kort woord bij het graf in plaats van een dienst in de aula van de begraafplaats? Dan bespaart u ook veel kosten.

Wie verzorgt de goedkope uitvaart

Het is een misverstand dat alleen een budget uitvaartondernemer een goedkope uitvaart kan organiseren. Het is verstandig om, als de tijd u gegund is, een paar offertes op te vragen. En daarbij is het dan weer van belang dat u geen appels met peren vergelijkt. Twee offertes kunnen namelijk hetzelfde lijken, maar het niet zijn. Bijvoorbeeld doordat uitgegaan wordt van een andere kist, een andere aulatijd, wel of geen rouwkaarten, ander vervoer etcetera. Leest u ook eens onze blog ‘uitvaartoffertes vergelijken‘.

Voorbereiden op later

Bij Uitvaartondernemer Amsterdam voeren we gratis en vrijblijvend een voorgesprek. Dat kan als u weet dat u gaat overlijden. Of een leeftijd hebt waarop u wilt dat uw nabestaanden in ieder geval op de hoogte zijn van uw wensen. We bespreken uw wensen. En maken op basis daarvan een offerte. Zo komen uw nabestaanden niet voor onaangename verrassingen. En kunnen zij zich te zijner tijd bezighouden met waar het echt om gaat: afscheid nemen. Natuurlijk kunnen we ook zonder voorgesprek een offerte voor u maken.

Welkom met elke uitvaartverzekering

U kunt de uitvaart door elke uitvaartondernemer laten verzorgen. Ook als u een uitvaartverzekering heeft. Bij Uitvaartondernemer Amsterdam bellen we altijd met uw verzekeraar voordat we de uitvaart gaan regelen. We weten dan hoe u verzekerd bent. In de meeste gevallen is het goedkoper om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Maar is dat niet het geval, dan vertellen we u dat. Zodat u met alle informatie de keuze kunt maken die voor u goed voelt. Meer over uitvaartverzekeringen leest u in onze ‘7 vragen over uitvaartverzekeringen‘.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.