020 290 4867 24 uur per dag

Uitvaartondernemer Amsterdam

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Amsterdam? Door het grote aanbod is het vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. U kunt echter wel op een aantal zaken letten om uw keuze makkelijker te maken. De keuze voor een uitvaartondernemer hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is dat uw wens voorop staat, er geen verborgen kosten zijn en dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam denkt graag met u mee over de wensen van u of uw dierbaren.

Mail onsBel ons 085-0160028

Wat doet de uitvaartondernemer

De uitvaartondernemer zal bij alle fases van de de crematie of begrafenis betrokken zijn. Dit houdt in dat u samen met de uitvaartondernemer de uitvaart gaat organiseren. Voor de uitvaart worden de volgende mogelijke punten besproken: waar wordt de overledene opgebaard, welk uitvaartcentrum komt het meest overeen met uw wensen, voor welke kist kiest u, kiest u voor een crematie of een begrafenis, komt er een rouwkaart, komt er een uitvaartdienst en wat gebeurt er tijdens en na de dienst?

Uw dierbare zal ook de laatste verzorging van de uitvaartondernemer krijgen. U kunt er ook voor kiezen om dit samen te doen.
U zult merken dat er bij het overlijden van uw dierbare veel geregeld moet worden. Naast alle vragen die hierboven al werden genoemd moet er voor een begrafenis of crematie bijvoorbeeld aangifte van overlijden worden gedaan bij de gemeente. Zonder deze aangifte kan de crematie of begrafenis niet plaatsvinden. De uitvaartondernemer regelt deze zaken voor u. Zo heeft u de tijd om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

De uitvaartbegeleiders van Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam zullen u gedurende de hele uitvaart zoveel mogelijk ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Waarom kiezen voor Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam?

In het geval dat uw dierbare komt te overlijden, wilt u natuurlijk zo veel mogelijk geholpen worden tijdens dit proces. Het is belangrijk om voor een uitvaartondernemer te kiezen waarbij uw wensen voorop staan en u de inbreng hebt om zelf te regelen wat u wilt regelen. En uit te besteden wat u niet wilt regelen.
Een waardig afscheid staat centraal. Maar natuurlijk wilt u wel vooraf weten wat de financiële consequenties daarvan zijn. We hebben de kosten van de meest voorkomende uitvaarten op een rij gezet.
Belangrijk om te weten is dat u elk voorbeeld kunt uitbreiden. En wilt u het compleet anders? Dan maken we een offerte op maat voor u. Binnen 24 uur.

De zes zekerheden van Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

 1. U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart
 2. Elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Amsterdam
 3. Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen
 4. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
 5. U krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
 6. Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Mail onsBel ons 085-0160028

Wat te doen bij overlijden?

 1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
 2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
  085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
 3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

 •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

 •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

 •  Met elke uitvaartverzekering welkom

 •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Onyx Uitvaartverzorging is 24 uur per dag bereikbaar.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.